Partners

Paleis Soestdijk wordt een interactief landgoed voor kennis en inspiratie, waar bezoekers, bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden terecht kunnen. Voor de herontwikkeling en herbestemming van Paleis Soestdijk zoeken wij de samenwerking met externe partners. Die partners kunnen uit het hele land komen. Maar juist ook lokaal zijn wij actief op zoek naar samenwerkingen. Zodat Paleis Soestdijk een echt onderdeel is, wordt en blijft van de lokale samenleving.

Samenwerken en verbinden

Met een aantal partijen is de samenwerking al opgestart

  • Paleis Soestdijk is lid van het SDG House Network, een netwerk van locaties die zich inzetten voor het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s).
  • Samen met IVN werken we aan het beheer van de kwekerij aan de overzijde van het paleis. De oogst wordt beschikbaar gesteld voor de omgeving en er worden regelmatig open dagen georganiseerd.
  • Paleis Soestdijk is partner van Dutch Food Week, een platform over de toekomst van voeding en agricultuur.

BusinessClub Soestdijk

Eind 2020 is Businessclub Soestdijk opgericht. Hiermee geeft Paleis Soestdijk invulling aan de lokale betrokkenheid voor ondernemers uit Baarn en Soest. Ondernemers uit Baarn en Soest die verwachten een bijdrage te kunnen leveren aan de restauratie, renovatie en herinrichting van het landgoed Paleis Soestdijk zijn welkom om mee te doen. De ondernemers worden regelmatig op de hoogte gehouden over de voortgang en we nodigen ze uit voor (digitale) bijeenkomsten waar we onderdelen van onze plannen nader toelichten.

Bedrijfsruimte op het landgoed

Paleis Soestdijk biedt ook de mogelijkheid aan bedrijven om zich te vestigen op het landgoed. Hier leest u meer over de bedrijfsruimte op het landgoed van Paleis Soestdijk. Heeft u interesse om een bijdrage te leveren aan de toekomst van dit unieke erfgoed?

Ziet u een kans voor een samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven