Centraal in Nederland midden in de natuur ligt Paleis Soestdijk. Een unieke locatie die je gasten meeneemt op reis naar toen, nu en straks. Een plek waar het interessante verleden en de duurzame toekomst nauw zijn verweven. Een plek in beweging, waar iedereen welkom is en waar mensen met goede ideeën samenkomen.

Uniek & inspirerend

Paleis Soestdijk staat aan de start van een nieuwe fase in haar ruim 350-jarig bestaan. De unieke en inspirerende locatie biedt alles om uw gasten met grandeur te ontvangen. We vertellen u graag meer over onze ruimtes, de capaciteiten en onze full service dienstverlening.

Groen & exclusief

Zodra je 1 stap zet op het bosrijke landgoed ervaar je meteen de prachtige natuur, de verfrissende buitenlucht, de rijke historie en de exclusieve locaties. Sprookjesachtige winterse taferelen en het kleurrijke park in de herfst wisselen elkaar af. Bij Paleis Soestdijk kun je rekenen op een proactief team, duurzame catering en technische ondersteuning van hoge kwaliteit.

Ruimte & vertrouwen

Op Paleis Soestdijk voel je ruimte. Het park, de paleisvijver en de buitenlucht zorgen voor rust, reflectie en geven je gasten nieuwe energie. De locaties met hun bijzondere architectuur en authentieke kenmerken geven een gevoel van privacy en vertrouwen. Onze hoogwaardige service en faciliteiten zorgen ervoor dat je bijeenkomst een succes wordt.

Verras je gasten

Maak indruk met een uitnodiging voor Paleis Soestdijk. Al jarenlang een bekende naam in binnen- en buitenland. De tijden zijn veranderd, maar sommige dingen blijven hetzelfde. Paleis Soestdijk was en is nog steeds een plek waar kennis wordt gedeeld, zaken worden gedaan en nieuwe contacten worden gelegd. De perfecte locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst.

Paleis Soestdijk in het kort

  • 7 unieke locaties op een historisch, bosrijk landgoed
  • Geschikt voor grote en kleine bijeenkomsten
  • Premium faciliteiten & service
  • Proactief team met ruim 15 jaar ervaring
  • Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer
  • 250 parkeerplekken beschikbaar
Afbeelding bij Locaties

Locaties

Benieuwd naar de locaties? Bekijk hier alle mogelijkheden, van groene buitenruimte tot monumentale ruimte.

Afbeelding bij Faciliteiten

Faciliteiten

Samen met onze partners regelen we hoogwaardige techniek, verrassende catering of een luxe tent voor buiten.

Afbeelding bij Offerte

Offerte

Ons enthousiaste Sales & Events team beantwoordt graag je vragen en denkt mee.

Scroll naar boven