Openingstijden

Park en Paleis

Het Paleis is in voorbereiding op de restauratie, en niet regulier geopend. Het Park van Paleis Soestdijk zal tijdens kunsttentoonstelling VOORLOPERS geopend zijn voor bezoekers.Tijdens VOORLOPERS zullen er op speciale dagen openstellingen plaatsvinden van het Corps de Logis van Paleis Soestdijk. De Oranjerie op het landgoed blijft exclusief te huur voor een zakelijke of particuliere bijeenkomst. Kijk hier voor de mogelijkheden. 

Kunsttentoonstelling VOORLOPERS

Breng van 13 mei t/m 14 augustus 2022 een bezoek aan VOORLOPERS in het park van Paleis Soestdijk. VOORLOPERS laat je kennismaken met hedendaagse kunst die nieuwe verhalen en perspectieven biedt. Kunstenaars van nu, gevestigd én nieuw talent, verbeelden actuele thema’s, zoals innovatie en (bio)technologie, duurzaamheid en recycling, maar ook de veranderende betekenis van erfgoed. Te zien van dinsdag t/m vrijdag (11.00 – 17.00 uur), zaterdag en zondag (12.00 -17.00 uur). Kijk voor uitzonderingen, extra open dagen en dagen dat het Paleis opengesteld is op de pagina over VOORLOPERS.

Openstelling Boomgaard en Kwekerij

Een beetje verstopt achter oude beukenhagen, direct tegenover Paleis Soestdijk, bevinden zich de Boomgaard en Kwekerij van Paleis Soestdijk. Generaties lang werden er hier onder meer appels, peren, walnoten, bessen en bloemen gekweekt voor de koninklijke familie. IVN Eemland werkt met een vast team van IVN-experts en vrijwilligers van Paleis Soestdijk aan het herstel, planten, kweken en onderhoud van de Boomgaard en Kwekerij van Landgoed Paleis Soestdijk. Vanaf 18 april zijn bezoekers weer van harte welkom om de Boomgaard en Kwekerij gratis te bezoeken. Hier lees je wat er allemaal te doen, leren en beleven valt in de Boomgaard en Kwekerij tijdens de open dagen.

Zomeropenstellingen
Alle zaterdagen van 9 juli tot en met 10 september, en twee extra zondagen, 31 juli en 21 augustus, open van 11.00 – 15.00.

Scroll naar top