Paleis Soestdijk partner van Dutch Food Week

Paleis Soestdijk, het toekomstige podium voor innovatief en ondernemend Nederland, is partner van Dutch Food Week 2021.

Dirk Duijzer, voorzitter Dutch Food Week, is blij met Paleis Soestdijk als plek waar inspiratie, kennis en beleving op het gebied van ons voedsel samenkomen tijdens #DFW2021: Paleis Soestdijk is de perfecte plek om met partners, relaties, koks, consumenten én het onderwijs in gesprek te gaan over de vraag hoe de toekomst van onze voedselketens eruitziet en hoe we met elkaar innovatieve oplossingen kunnen bieden voor uitdagingen op het gebied van agri en food.”

Paleis Soestdijk staat aan de start van een nieuwe fase in haar ruim 350-jarig bestaan. Het landgoed wordt de komende jaren grondig gerestaureerd en klaargemaakt voor een nieuwe bestemming: een inspirerend platform en podium voor Nederlandse innovaties en oplossingen voor wereldwijde uitdagingen op het gebied van agricultuur &voeding, water, energie en gezondheid.

Maya Meijer-Bergmans, eigenaar van Paleis Soestdijk: “De samenwerking met Dutch Food Week sluit aan bij onze ambitie om Nederlandse innovaties op het gebied van voeding en agricultuur een podium te bieden en om een groot publiek te laten zien hoe persoonlijke, bewuste keuzes een positieve impact kunnen hebben op henzelf en de wereld.

Paleis Soestdijk is lid van het SDG House Network, locaties die zich inzetten voor het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen(SDG’s).

Over Dutch Food Week Dutch Food Week kent dit jaar een vernieuwde versie om de positieve kracht van ons voedsel in beeld te kunnen brengen. Dat gebeurt niet alleen tijdens de Dutch Food Week van 9 t/m 16 oktober maar ook in de maanden ervoor en erna. Dirk Duijzer: “Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de foodsector hun kennis, kunde én enthousiasme met het Nederlandse publiek. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers worden uitgenodigd om te laten zien hoe zij vanuit hun passie werken aan de ontwikkeling, productie en distributie van ons voedsel.”

Scroll naar boven