Grote najaarstentoonstelling: De vrouwen van Soestdijk

12 oktober 2023 - 7 januari 2024 - Samen met curator Nicole Uniquole organiseert Paleis Soestdijk een grote najaarstentoonstelling. Paleis Soestdijk dankt zijn illustere status óók aan de vrouwen die hier de afgelopen eeuwen ´s zomers maar al te graag verbleven. In de tentoonstelling ‘De vrouwen van Soestdijk’ zal het rijke verleden van dit paleis, gecombineerd met hedendaagse mode, design en ambacht, uitgebreid te zien zijn.

Oranjepad 2023

7 oktober 2023 - Op zaterdag 7 oktober vindt het Oranjepad weer plaats bij Paleis Soestdijk. Wandel mee om de achteruitgang van spierziekten te stoppen. Georganiseerd door het Spierfonds.

Spirit of Winter

16 t/, 19 november 2023 - Spirit of winter, de warmste winterfair van het land, strijkt dit jaar neer in de tuinen van Paleis Soestdijk!

Archief

Kunst op Stand 2023

16 - 17 september 2023. Onder het motto ‘Kunst op Stand’ tonen 23 kunstenaars hun werk in de Koninklijke Garage op de Parade tegenover Paleis Soestdijk.

Royal Polo 2023

16 - 17 september 2023 - Royal Polo at the Palace is een terugkerend Polo weekend met een Paleis als decor. Internationale Polo teams zullen strijden om de prestigieuze Pearlcard Cup.

Open Monumentendag 2023

9 - 10 september 2023 - Tijdens Open Monumentendag kan je de tuin van Paleis Soestdijk gratis bezoeken.

Kennismakingswandelingen met de schapen

10 september - De schaapskudde van Werner & Ester Floor begrazen het landgoed van Paleis Soestdijk. Deze heideschapen begrazen onder andere de graslanden in het bos om de variëteit van florasoorten te bevorderen. Tijdens Open Monumentendag heb je de mogelijkheid om de schapen te ontmoeten en meer over deze wollige viervoeters te leren.

Wheels at the Palace 2023

1 - 3 september 2023 - Wheels at the Palace is een evenement waar vele prachtige oldtimers, moderne en toekomstige auto’s tentoongesteld worden en er een spannende Pre-War Sprint wordt gereden, maar het evenement op Paleis Soestdijk is meer dan alleen automobilia. Zo is er een Modeshow waar de nieuwste kledingstukken worden getoond, een Royal Fair waar er kunst, kleding of andere mooie producten gekocht kunnen worden, een boekenmarkt om in te snuffelen en een Trapauto Race voor de kinderen.

Fête de la Nature

Zaterdag 2 september is er een speciale open dag in de historische kwekerij/boomgaard recht tegenover Paleis Soestdijk, van 10.30 tot 15 uur. Het Instituut voor Natuureducatie (IVN) viert er Fête de la Nature.

Soester Wandelweekend 2023

19 - 20 augustus 2023 - De vijfde editie van het Soester Wandelweekend vindt plaats in augustus, op zaterdag de ‘Baarnse Paleisdag’, wandel je langs Paleis Soestdijk.

Royal Park Live 2023

6 - 16 juli 2023 - Royal Park Live is een reeks bijzondere concerten in de tuin van Paleis Soestdijk. Nationale en internationale topartiesten strijken in de eerste twee weken van juli neer in de paleistuin. Een dag op het Royal Park Live festival is letterlijk een stap in een wereld met een koninklijke geschiedenis.

Scroll naar boven