ANBI

Ten behoeve van de instandhouding en het beheer van het cultureel erfgoed Paleis Soestdijk zijn twee stichtingen opgericht.Voor beide stichtingen is de ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status verstrekt.

De stichtingen die opgericht zijn:

  1. Stichting Publiekpresentatie Paleis Soestdijk
  2. Stichting 200 jaar Koninkrijk Paleis Soestdijk

Stichting Publiekpresentatie Paleis Soestdijk

Stichting Publiekpresentatie Paleis Soestdijk heeft als doel de publieksopenstelling van de monumenten en de historische gebouwen van Paleis Soestdijk, inclusief de monumentale tuinen en het bos. Behoud van Paleis Soestdijk is daarvoor van belang. Tickets die toegang geven tot een bezoek aan Paleis Soestdijk worden door deze stichting verkocht. De ANBI voor Stichting Publiekpresentatie Paleis Soestdijk is verstrekt.

Klik hier voor meer informatie over Stichting Publiekpresentatie Paleis Soestdijk. Op korte termijn wordt de bestaande Stichting Publiekopenstelling Paleis Soestdijk omgevormd tot de Stichting Paleis Soestdijk I Made by Holland, klik hier voor meer informatie over Good Governance.

Stichting 200 jaar Koninkrijk Paleis Soestdijk

Stichting 200 jaar Koninkrijk Paleis Soestdijk richt zich voornamelijk op ondersteuning van de instandhouding van en de investering in Paleis Soestdijk. De ANBI voor Stichting 200 jaar Koninkrijk Paleis Soestdijk is verstrekt. Klik hier voor meer informatie over Stichting 200 jaar Koninkrijk Paleis Soestdijk.

Scroll naar boven