Trouwlocatie: jullie bruiloft op Landgoed Paleis Soestdijk

Willen jullie trouwen op een exclusief en uniek landgoed? Kies Paleis Soestdijk. Deze one of a kind locatie biedt alles om jullie grote dag onvergetelijk te maken. Het bijzondere landgoed is de perfecte achtergrond voor jullie bruiloft.

Een bosrijk & historisch landgoed

De bosrijke omgeving, de prachtige bloemen, het serene landgoed en natuurlijk; het paleis. Bovendien beweegt het landgoed met alle seizoenen mee. Sprookjesachtig in de winter, groen & kleurrijk in het voorjaar en de zomer en warm & knus in de herfst. Uiteraard kunnen jullie bij ons rekenen op hoogwaardige service en premium faciliteiten. Van catering tot muziek en van decoratie tot personal styling. Paleis Soestdijk heeft alles voor jullie royal wedding.

Alles voor jullie dag

Omdat wij samenwerken met verschillende partners kunnen wij, indien gewenst, echt alles regelen. Van fotograaf tot bruidstaart en van band tot trouwambtenaar. Niks moet, alles mag. Het is jullie dag en jullie bepalen! Maak kennis met onze samenwerkingspartners, ze stellen zich graag aan je voor!

Daarom de perfecte trouwlocatie

  • Volledig in te richten naar jullie wensen.
  • Binnen, buiten of gecombineerd.
  • Uitzicht op het paleis & omringd door natuur.
  • Sereen & historisch landgoed.
  • Iconische locatie.
  • Premium faciliteiten.
  • Goede bereikbaarheid & parkeren voor de deur.

Binnen of buiten trouwen?

Elkaar het jawoord geven kan bij Paleis Soestdijk zowel binnen als buiten. Of gecombineerd. Kiezen jullie voor binnen? Dan hebben jullie de lichte en ruime Oranjerie  tot jullie beschikking. Bovendien heeft deze locatie een aangrenzend terras dat omgeven is door een prachtige tuin. Ideaal voor een betoverende ceremonie of feestelijke receptie. Willen jullie liever in de frisse buitenlucht trouwen? Dan kunnen jullie kiezen tussen het Olifantenveld en het Vijverveld. Allebei omgeven door natuur en met uitzicht op het paleis. Deel jullie wensen, wij denken mee.

Van ceremonie tot feest

De verschillende trouwlocaties op Paleis Soestdijk zijn flexibel in te richten. Hierdoor kunnen wij ieder moment van deze bijzondere dag tot in de puntjes voor jullie organiseren. Stel jullie eens voor; een romantische ceremonie aan de paleisvijver, gevolgd door een feestelijke receptie op het zomerse terras en als de avond valt een eersteklas diner en een bruisend feest binnen.

Wij denken mee

Geïnspireerd? Ons enthousiaste team denkt met je mee en staat klaar om al jullie vragen te beantwoorden.

Afbeelding bij Faciliteiten

Faciliteiten

Samen met onze partners regelen we hoogwaardige techniek, verrassende catering of een luxe tent voor buiten.

Afbeelding bij Contact

Contact

Neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie.

Afbeelding bij Locaties

Locaties

Benieuwd naar de locaties? Bekijk hier alle mogelijkheden, van groene buitenruimte tot monumentale ruimte.

Scroll naar boven