Activiteiten

Het Paleis is helaas dicht in voorbereiding van de restauratie en renovatie. Toch is er nog van alles te beleven op het Landgoed. Lees hier wat er te doen is!

Afbeelding bij Open Dag Kwekerij

Open Dag Kwekerij

Kom dit weekend appel- of perensap proeven of koop bij voldoende oogst een zakje appels of (stoof)peren. Er zijn speurtochten die kinderen zelfstandig of met hulp van ouders kunnen doen. En natuurlijk staat natuureducatie centraal. IVN experts zijn aanwezig om wat te vertellen over planten, dieren en duurzaamheid. 

Afbeelding bij Wildplukwandeling

Wildplukwandeling

In de workshop legt Leoniek uit welke eetbare planten er in de kwekerij en in eigen omgeving groeien. Ze vertelt hoe deze planten een gezonde aanvulling op het voedingspatroon kunnen zijn en hoe hier zelfs simpele medicijnen van zijn te maken. U leert de planten herkennen en weet waar op te letten bij het wildplukken.

Afbeelding bij Informatiecentrum

Informatiecentrum

In het informatiecentrum op de Parade, aan de overzijde van het paleis, krijgen bezoekers een voorproefje op de plannen en ontwikkelingen voor Paleis Soestdijk | Made By Holland.

Het laatste nieuws

Afbeelding bij Scouting Merhula komende 40 jaar op Landgoed

Scouting Merhula komende 40 jaar op Landgoed

Scouting Merhula heeft vandaag, 27 september een nieuwe huurovereenkomst getekend waarmee zij de komende 40 jaar verzekerd is van een plek op het landgoed Paleis Soestdijk. Met het nieuwe contract kan zij ook een nieuw clubhuis realiseren.

Afbeelding bij Building Bridges – Connecting Worlds

Building Bridges – Connecting Worlds

Op dinsdag 21 september, Internationale Dag van de Vrede, brengt het event Building Bridges, Connecting Worlds de dromers en de doeners van en voor een betere wereld samen op Paleis Soestdijk.

Afbeelding bij Grondruil Staatsbosbeheer rond

Grondruil Staatsbosbeheer rond

De MeyerBergman Erfgoed Groep en Staatbosbeheer hebben een overeenkomst gesloten over grondruil op en rond Landgoed Paleis Soestdijk.

Ik blijf graag op de hoogte van het laatste nieuws

Scroll naar top