Activiteiten

Het Paleis en het Park zijn gesloten in voorbereiding van de restauratie en renovatie. Benieuwd naar de toekomstplannen, bezoek het Informatiecentrum op de Parade.

Afbeelding bij Informatiecentrum

Informatiecentrum

In het informatiecentrum op de Parade, aan de overzijde van het paleis, krijgen bezoekers een voorproefje op de plannen en ontwikkelingen voor Paleis Soestdijk | Made By Holland.

Afbeelding bij Royal Park Live 2022

Royal Park Live 2022

Van 30 juni tot en met 10 juli: Royal Park Live. Zomeravondconcerten in de tuin van Paleis Soestdijk. Optredens van onder meer Nile Rodgers & Chic, De Dijk, Jamie Cullum, Racoon, Van Morrison en Robert Plant & Alison Krauss.

Het laatste nieuws

Afbeelding bij Gemeenteraad stemt in met ontwerpbestemmingsplan

Gemeenteraad stemt in met ontwerpbestemmingsplan

De gemeenteraad van Baarn met ruime meerderheid ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan voor landgoed Paleis Soestdijk. Hiermee kan verder gewerkt worden aan de aanscherping van het plan voor de definitieve vaststelling van het bestemmingsplan in februari 2022. 

Afbeelding bij Scouting Merhula komende 40 jaar op Landgoed

Scouting Merhula komende 40 jaar op Landgoed

Scouting Merhula heeft vandaag, 27 september een nieuwe huurovereenkomst getekend waarmee zij de komende 40 jaar verzekerd is van een plek op het landgoed Paleis Soestdijk. Met het nieuwe contract kan zij ook een nieuw clubhuis realiseren.

Afbeelding bij Building Bridges – Connecting Worlds

Building Bridges – Connecting Worlds

Op dinsdag 21 september, Internationale Dag van de Vrede, brengt het event Building Bridges, Connecting Worlds de dromers en de doeners van en voor een betere wereld samen op Paleis Soestdijk.

Ik blijf graag op de hoogte van het laatste nieuws

Scroll naar top