Activiteiten Paleis Soestdijk

Winterpaleis Soestdijk

Van 16 december 2022 tot en met 8 januari 2023 verandert Paleis Soestdijk in een sprookjesachtig Winterpaleis. Het paleis wordt spectaculair uitgelicht en een aantal zalen zijn compleet in Kerststijl te bewonderen. In de ongerepte natuur van het landgoed is van alles te beleven. Iedereen is welkom om te genieten van een warme choco of glühwein in het knusse bos.

Activiteiten in het verleden

Sinds 2022 stellen we het Paleis en het Landgoed weer open voor publiek. Zo was er de tentoonstelling VOORLOPERS in het park, werd het Concours d’Elegance voor het eerst bij Paleis Soestdijk georganiseerd en deden wij mee aan Open Monumentendag.

Afbeelding bij Open dagen Boomgaard en Kwekerij Paleis Soestdijk

Open dagen Boomgaard en Kwekerij Paleis Soestdijk

Breng een bezoek aan de Boomgaard en Kwekerij van Paleis Soestdijk De Boomgaard en Kwekerij van Paleis Soestdijk tellen bijna 1 hectare grond en zijn gelegen tegenover het Paleis op de Parade. Generaties lang werden er onder meer appels, peren, walnoten, bessen en bloemen gekweekt voor de koninklijke familie. De Parade is al sinds honderden …

Open dagen Boomgaard en Kwekerij Paleis Soestdijk Lees verder »

Het laatste nieuws

Afbeelding bij PERSBERICHT: Aankondiging grote najaarstentoonstelling ‘De vrouwen van Soestdijk’

PERSBERICHT: Aankondiging grote najaarstentoonstelling ‘De vrouwen van Soestdijk’

Van 12 oktober 2023 t/m 7 januari 2024 is de tentoonstelling ‘De vrouwen van Soestdijk’ te zien in Paleis Soestdijk. De tentoonstelling is een samenwerking met Nicole Uniquole.

Afbeelding bij Meer dan 12.000 bezoekers voor tentoonstelling Lente in de maak! en Dikkie Dik Speurtocht

Meer dan 12.000 bezoekers voor tentoonstelling Lente in de maak! en Dikkie Dik Speurtocht

In de maanden april en mei van 2023 hebben wij meer dan 12.000 bezoekers mogen ontvangen op het landgoed. Wij willen graag iedereen heel erg bedanken voor hun bezoek.

Afbeelding bij Deelnemers Masterly Milaan bijeenkomst bij Paleis Soestdijk

Deelnemers Masterly Milaan bijeenkomst bij Paleis Soestdijk

Op woensdag 22 maart bezochten 85 deelnemers van Masterly, the Dutch in Milano -de Nederlandse tak van Salone del Mobile Milano- Paleis Soestdijk.

Ik blijf graag op de hoogte van het laatste nieuws

Scroll naar boven