Activiteiten Paleis Soestdijk

Winterpaleis Soestdijk

Van 16 december 2022 tot en met 8 januari 2023 verandert Paleis Soestdijk in een sprookjesachtig Winterpaleis. Het paleis wordt spectaculair uitgelicht en een aantal zalen zijn compleet in Kerststijl te bewonderen. In de ongerepte natuur van het landgoed is van alles te beleven. Iedereen is welkom om te genieten van een warme choco of glühwein in het knusse bos.

Activiteiten in het verleden

Sinds 2022 stellen we het Paleis en het Landgoed weer open voor publiek. Zo was er de tentoonstelling VOORLOPERS in het park, werd het Concours d’Elegance voor het eerst bij Paleis Soestdijk georganiseerd en deden wij mee aan Open Monumentendag.

Afbeelding bij Tentoonstelling VOORLOPERS 2022

Tentoonstelling VOORLOPERS 2022

Vanaf 13 mei is de kunsttentoonstelling VOORLOPERS te zien in het park van Paleis Soestdijk.  VOORLOPERS laat je kennismaken met hedendaagse kunst die nieuwe verhalen en perspectieven biedt. 

Afbeelding bij Open dagen Boomgaard en Kwekerij Paleis Soestdijk

Open dagen Boomgaard en Kwekerij Paleis Soestdijk

Breng een bezoek aan de Boomgaard en Kwekerij van Paleis Soestdijk De Boomgaard en Kwekerij van Paleis Soestdijk tellen bijna 1 hectare grond en zijn gelegen tegenover het Paleis op de Parade. Generaties lang werden er onder meer appels, peren, walnoten, bessen en bloemen gekweekt voor de koninklijke familie. De Parade is al sinds honderden …

Open dagen Boomgaard en Kwekerij Paleis Soestdijk Lees verder »

Het laatste nieuws

Afbeelding bij Staatssecretaris Cultuur en Media Gunay Uslu op werkbezoek bij Paleis Soestdijk

Staatssecretaris Cultuur en Media Gunay Uslu op werkbezoek bij Paleis Soestdijk

Naast een ontmoeting met mede-eigenaar van Paleis Soestdijk en kunsthistorica Maya Meijer Bergmans, ging de Staatssecretaris in gesprek met de curator van VOORLOPERS, Marie Jeanne de Rooij en kunstenaars Bob Hendrikx en David Bade.

Afbeelding bij Vijftig minderjarige vluchtelingen komen aan op voormalige marechausseekazerne Soestdijk

Vijftig minderjarige vluchtelingen komen aan op voormalige marechausseekazerne Soestdijk

Het college van Burgemeester en Wethouders van Baarn en het COA hebben overeenstemming bereikt over de opvang van vijftig minderjarige vluchtelingen.

Afbeelding bij Historische zalen Paleis Soestdijk geopend

Historische zalen Paleis Soestdijk geopend

Bezoek deze zomer buitenkunsttentoonstelling VOORLOPERS in het park van Paleis Soestdijk en krijg de unieke kans om binnen een kijkje te nemen in de historische zalen!

Ik blijf graag op de hoogte van het laatste nieuws

Scroll naar boven