Activiteiten Paleis Soestdijk

Winterpaleis Soestdijk

Van 16 december 2022 tot en met 8 januari 2023 verandert Paleis Soestdijk in een sprookjesachtig Winterpaleis. Het paleis wordt spectaculair uitgelicht en een aantal zalen zijn compleet in Kerststijl te bewonderen. In de ongerepte natuur van het landgoed is van alles te beleven. Iedereen is welkom om te genieten van een warme choco of glühwein in het knusse bos.

Activiteiten in het verleden

Sinds 2022 stellen we het Paleis en het Landgoed weer open voor publiek. Zo was er de tentoonstelling VOORLOPERS in het park, werd het Concours d’Elegance voor het eerst bij Paleis Soestdijk georganiseerd en deden wij mee aan Open Monumentendag.

Afbeelding bij Open dagen Boomgaard en Kwekerij Paleis Soestdijk

Open dagen Boomgaard en Kwekerij Paleis Soestdijk

Breng een bezoek aan de Boomgaard en Kwekerij van Paleis Soestdijk De Boomgaard en Kwekerij van Paleis Soestdijk tellen bijna 1 hectare grond en zijn gelegen tegenover het Paleis op de Parade. Generaties lang werden er onder meer appels, peren, walnoten, bessen en bloemen gekweekt voor de koninklijke familie. De Parade is al sinds honderden …

Open dagen Boomgaard en Kwekerij Paleis Soestdijk Lees verder »

Het laatste nieuws

Afbeelding bij Deelnemers Masterly Milaan bijeenkomst bij Paleis Soestdijk

Deelnemers Masterly Milaan bijeenkomst bij Paleis Soestdijk

Op woensdag 22 maart bezochten 85 deelnemers van Masterly, the Dutch in Milano -de Nederlandse tak van Salone del Mobile Milano- Paleis Soestdijk.

Afbeelding bij Burgersdijk Makelaars op de Parade

Burgersdijk Makelaars op de Parade

Burgersdijk Makelaars breidt uit met een vijfde vestiging in Baarn-Soest en heeft reeds haar intrek genomen op de Parade tegenover Paleis Soestdijk.

Afbeelding bij Locatie Finale Wie is de Mol? Bekend gemaakt

Locatie Finale Wie is de Mol? Bekend gemaakt

Op vrijdag 24 februari 2023 heeft AVROTROS bekend gemaakt dat Paleis Soestdijk de nieuwe locatie voor de finale van Wie is de Mol? is.

Ik blijf graag op de hoogte van het laatste nieuws

Scroll naar boven