Omschrijving

De Oranjerie is onze grootste en meest gewilde locatie. Het is sfeervol, heeft een aangrenzend terras, uitgebreide faciliteiten en ruimte voor 150 personen. Door het interieur en de grote ramen is de Oranjerie licht en ruimtelijk. Zo worden binnen en buiten perfect met elkaar verbonden. Deze verbinding wordt versterkt door het uitzicht op het paleis en de tuin.

Dankzij de openslaande deuren kunnen je gasten zonder omweg het zomerse terras op lopen. Blijven ze liever binnen? Dan is er altijd wel een plekje aan de ruime bar. Verder biedt deze locatie mogelijkheden voor branding van je bedrijf, organisatie of merk.

Het terras

Op het zomerse terras van de Oranjerie kunnen je gasten na een presentatie een frisse neus halen. Een welkome afwisseling met binnen. Je gasten hebben vanaf hier een prachtig uitzicht op het paleis en ze worden omringd door kleurrijke flora en fauna.

Het terras is groot genoeg voor een variabele inrichting. Wil je knusse zithoeken, een borrelachtige setting met verschillende statafels of een combinatie? Dat kan. Daarom is het terras niet alleen geschikt voor de pauze, maar kun je het ook inzetten voor een receptie of walking dinner.

Alles is mogelijk

Zoek je een locatie waar veel licht, ruimte en mogelijk is? Kies de Oranjerie. De flexibiliteit en de uitgebreide faciliteiten maken het de ideale locatie voor grote en kleine bijeenkomsten.

Capaciteit

Theater: 130 personen
Diner: 130 personen
Receptie: 150 personen
Vergadering: 50 personen

Perfect voor

Congres / Diner / Netwerk-of personeelsbijeenkomst / Presentatie / Receptie / Vergadering

Faciliteiten

80 stoelen / Vaste bar / AV / projectiescherm / beamer / microfoon (handheld) / Wifi

Pluspunten

Flexibel in te richten
Aangrenzend terras
Uitzicht op het paleis en de tuin
Exclusief gebruik en besloten karakter
Ideaal voor een break-outsessie in de tuin
Compleet ingericht
Keuken aanwezig
Rijksmonument
Het prachtige park waar je vrij kunt wandelen

Scroll naar boven