Alternatief Inloopcafé Paleis Soestdijk op 30 april

Op donderdag 30 april tussen 18 en 20 uur vindt de twee editie plaats van het ‘Inloopcafé Paleis Soestdijk’. Het inloopcafé is een initiatief van de eigenaren van Paleis Soestdijk om op laagdrempelige wijze met geïnteresseerden in gesprek te gaan over vragen, suggesties en zorgen omtrent de plannen voor Paleis Soestdijk. Afwisselend op een locatie in Baarn en Soest, gaan medewerkers van Paleis Soestdijk in gesprek met omwonenden, ondernemers en overige geïnteresseerden.

Inloopcafé wordt telefonisch spreekuur
In maart vond het inloopcafé plaats in Dorsthuys Demmers in Baarn en deze tweede editie zou in Soest georganiseerd worden. Aangezien de corona maatregelen het niet mogelijk maken om een live inloopcafé te laten plaatsvinden, heeft de organisatie besloten er een telefonisch spreekuur van te maken.

Vragen en suggesties kunnen, o.v.v. ‘Inloopcafé Paleis Soestdijk’ vóór 29 april gemaild worden naar info@paleissoestdijk.nl. Op 30 april zullen inzenders dan tussen 18 en 20 uur worden gebeld om over dat specifieke onderwerp in gesprek te gaan. Voor meer algemene informatie over de plannen voor Paleis Soestdijk en de antwoorden op veel gestelde vragen.

Scroll naar boven