Dikkie Dik Speurtocht 2023

5 april t/m 29 mei 2023

Dikkie Dik is jarig en viert dit voorjaar zijn feestje in de tuin van Paleis Soestdijk! Van 5 april tot en met 29 mei is een leuke speurtocht door de koninklijke tuinen uitgezet. Je kunt Dikkie Dik en veel van z’n vriendjes vinden, maar soms moet je een beetje naar ze op zoek. Bij de ingang van de paleistuin kun je je speurtocht kopen. Jullie kunnen aan de hand van dit boekje op zoek naar Dikke Dik, de bekende oranje poes uit de boeken van Jet Boeke.

Speurtochtboekje

Het Dikkie Dik Speurtochtboekje koop je voor €2,50 bij de kassa.

Toegang Park

0 – 4 jaar – gratis toegang

Vanaf 5 jaar €2,50

Toegang Paleis

In deze periode is het paleis ook speciaal open met de tentoonstelling ‘Lente in de maak!’.

Voor een combiticket met entree tot de tuin, het paleis en de stallen*:

0 – 4 jaar – gratis toegang

5 – 17 jaar – €10,-

Vanaf 18 jaar – €15,-

*het is niet mogelijk om alleen het paleis te bezoeken, een ticket met entree tot het paleis is inclusief entree tot het park en de stallen.

Reserveren

Je kan van te voren je kaartje online kopen, maar dit kan ook ter plekke.

Openingstijden en meer informatie

Landgoed Paleis Soestdijk is geopend van woensdag tot en met zondag van 11:00 – 17:00 uur. Inclusief feestdagen Pasen, Pinksteren en Hemelvaart, exclusief 26 april, Koningsdag en 17 mei. De kassa opent om 10:30 uur en de laatste entree tot het paleis is om 16:00 uur. Wil je nog meer weten over Dikkie Dik kijk dan op www.dikkiedik.nl

Parkeren

Voor vragen over parkeren en toegankelijkheid, ga naar onze veelgestelde vragen.

Eten & drinken in de Oranjerie

Combineer je bezoek aan de tentoonstelling Lente in de maak! en/of de Dikkie Dik Speurtocht met een bezoek aan onze Oranjerie. Tussen 5 april en 29 mei is deze geopend door Maison van den Boer met een heerlijke kaart.
*Let op! I.v.m. opbouw in aanloop naar Koningsdag is de Oranjerie gesloten op woensdag 26 april

De speurtocht op Paleis Soestdijk wordt georganiseerd in het kader van Dikkie Dik – 45 jaar. In 1978 verscheen Dikkie Dik voor het eerst op tv en sindsdien heeft hij de harten van peuters, kleuters en ouders veroverd. Dikkie Dik is niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur.

Scroll naar boven