Zakelijke arrangementen

Daar waar ooit de planten overwinterden kunt u nu bij Oranjerie Soestdijk genieten van uw evenement met uitzicht op het paleis en de landschapstuin. Maak uw bijeenkomst, evenement of diner memorabel en ontvang op deze unieke plek uw (zakelijke) relaties. 

Bij Oranjerie Soestdijk geniet u van lokale seizoensproducten. Oranjerie Soestdijk denkt graag met u mee en vertaalt uw wensen in een unieke beleving. Alles op een hoog niveau met kwalitatief hoogwaardige producten en uitstekende service tegen een eerlijke en transparante prijs. Voor iedere gelegenheid voorziet Oranjerie Soestdijk u van een aanbod op maat. 

Tip: Winterbarbecue bij Oranjerie Soestdijk
Barbecueën is voor veel mensen een zomerse bezigheid, maar wat is er leuker dan met dikke jas, sjaal en muts op buiten te staan en grote stukken vlees op de smoker te bereiden.

Na aankomst serveert Oranjerie Soestdijk de gasten glühwein en een amuse in de vorm van een kopje erwtensoep. Vanaf de barbecue staat een chef live verschillende soorten vlees te bereiden. Daarbij vertelt hij graag de ins en outs van een goed stuk barbecuevlees. Op buffettafels worden verschillende koude gerechten, salades en garnituren geserveerd. Afsluitend aan de barbecue worden verschillende mini desserts geserveerd en kunnen gasten marshmallows roosteren.

 

Scroll naar boven