Vertrek Directeur Paleis Soestdijk I Made by Holland

Baarn, 15 december 2021 – Frans van der Avert vertrekt als Directeur van Paleis Soestdijk I Made by Holland. Na bijna drie jaar bij Paleis Soestdijk werkzaam te zijn geweest, zal hij per 1 februari 2022 zijn functie neerleggen. Van der Avert blijft daarna nog wel als Strategisch Adviseur verbonden aan het paleis.

Ton Meijer, DGA MeyerBergman Erfgoed Groep: “We zijn Frans zeer dankbaar voor zijn inzet de afgelopen jaren. Zoals zijn bijdrage aan de doorontwikkeling van Made by Holland en zijn bijdrage aan de verschillende fases van het bestemmingsplan proces. Daarnaast was van der Avert verantwoordelijk voor de exploitatie en de aansturing van de organisatie. We raken een bevlogen Directeur kwijt en zijn hem dankbaar voor wat er onder zijn leiding gerealiseerd is”.

Frans Van der Avert, Directeur Paleis Soestdijk I Made by Holland: “Na bijna drie jaar werkzaam geweest te zijn voor Paleis Soestdijk is de tijd aangebroken voor een nieuwe stap in mijn loopbaan. Ik neem afscheid van een prachtig team met gedreven professionals en vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor het landgoed. Ik heb met veel plezier bijgedragen aan de planontwikkeling voor de toekomst van het landgoed en de afgelopen jaren het bestemmingsplan in verschillende fases mee kunnen ontwikkelen. Nu dat bijna voltooid is gaat Paleis Soestdijk een volgende fase in en heb ik besloten me meer te gaan richten op mijn werkzaamheden als zelfstandig adviseur op het gebied van cultuur, erfgoed en citymarketing“.

Van der Avert blijft de komende tijd op de achtergrond nog deels nog verbonden aan het paleis als Strategisch Adviseur. De komende periode wordt gekeken naar opvolging. Ton en Maya Meijer-Bergmans, DGA’s van de MeyerBergman Erfgoed Groep, collega’s en vrijwilligers van Paleis Soestdijk wensen Van der Avert alle goeds en succes voor de toekomst.Scroll naar boven