Exclusieve openstelling

Zondag 5 januari 2020 was de laatste publieksopenstelling en we hebben ontzettend  veel bezoekers ontvangen. Om geïnteresseerden in 2020 toch de kans te geven het paleis te bezoeken en de voorbereidingen voor de nieuwe bestemming te kunnen volgen, is besloten om het paleis beperkt open te stellen voor publiek in combinatie met populaire publieksactiviteiten.

Populaire publieksactiviteiten
De beperkte openstelling wordt gekoppeld aan populaire publieksactiviteiten. Daarbij kan gedacht worden aan concerten in de paleistuin, de Royal Run en Open Monumentenweekend. Blijf op de hoogte en abonneer je op de nieuwsbrief.

Paleis blijft open voor verhuur
Totdat de restauratie start blijft het paleis open voor verhuur van een exclusieve bijeenkomst, borrel of diner.

Toekomst
Achter de schermen werken we al een paar jaar keihard aan de voorbereiding van de restauratie en de nieuwe bestemming. We kiezen er voor om al onze tijd, energie en aandacht te besteden aan de plannen voor de toekomst. Doel is immers om zo snel mogelijk de restauratie te starten. Naast de plannen om van Soestdijk de plek voor innovatief en ondernemend Nederland te maken, worden ook de stijlkamers volledig gerestaureerd. Daarmee blijven deze historische ruimtes dus ook in de toekomst toegankelijk voor het publiek.

Atelier Soestdijk
In de eerste helft van 2020 krijgt de Oranjerie een nieuwe functie en wordt ‘Atelier Soestdijk’; hier zullen de toekomstplannen voor het landgoed en het paleis worden gepresenteerd. Daarnaast blijft ook de Oranjerie beschikbaar voor besloten bijeenkomsten.

 

Scroll naar boven