Trouwambtenaar

Mooi Trouwen
De liefde vieren. Een feestje bouwen. Daar hou ik van. Vooral voor bruidsparen die een persoonlijke ceremonie wensen. Voor hen kan ik echt van waarde zijn. Mijn stijl, die zich laat kenmerken door humor, interactie en diepgang, blijkt namelijk uitstekend bij hun wensen aan te sluiten. Storytelling zit in mijn genen. Door verhalen op magische wijze te delen, weet ik een soort van flow te creëren. Graag doe ik dat ook voor jullie, met een levendige en romantische ceremonie!

I L S E ceremoniespreker/trouwambtenaar
Ik ben Ilse. B.A.B.S. en ceremoniespreker. Zijn jullie net even anders & creatief, en willen jullie met een big smile terug kijken op jullie trouwceremonie? Dan trouw ik jullie graag. Samen creëren wij jullie trouwceremonie, op de manier die bij jullie past. Fris, spontaan, sprankelend, informeel, creatief en verbindend zijn de woorden die bij mijn stijl passen. Zijn jullie op zoek naar een persoonlijke trouwceremonie? Ik help en adviseer je graag!

Mooijenbelofte
Trouwen is het moment om naar elkaar de liefde uit te spreken, in gezelschap van jullie dierbaren. Als trouwambtenaar/ceremoniespreker, neem ik jullie mee in jullie verhaal, waar het gevoel van geluk, blijdschap, en dankbaarheid plaats hebben. Met aandacht, warmte, spontaniteit en humor, leid ik jullie ceremonie. Een persoonlijke ceremonie waarin jullie herkend worden, en in aandacht geluisterd wordt naar de woorden die uitdrukken wat jullie verbindt. Welkom bij Mooijenbelofte.

Scroll naar boven