Tenten

Maessen Tentsupply
Maessen Tentsupply is al sinds 1998 een graag geziene partner op diverse trouwlocaties. Hoewel het bedrijf steeds in beweging is en innovatie beschouwt als een groot goed, blijven sommigen zaken onveranderd. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en passie voor het vak zijn principes die Maessen Tentsupply bij elke bijzondere bijeenkomst laat zien. Met oog voor detail, efficiëntie en aandacht voor specifieke wensen zorgen we er steeds weer voor dat het eindresultaat staat als een huis.

Tentsolutions
Met onze stretchtenten en ivorytenten weten wij iedere keer weer een bijzondere, sfeervolle en exclusieve setting te creëren, aangepast aan de omgeving en jullie wensen. Onze tenten zijn in diverse kleuren en afmetingen te huren zodat deze in een keur aan concepten zijn toe te passen. Wij zijn niet seizoensgebonden en plaatsen onze constructies het hele jaar door. Wij plaatsen tenten door heel Nederland, maar ook het plaatsen van overkappingen in het buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Tentworx
Karina, oprichtster en eigenaresse van Tentworx, woonde in Zuid-Afrika en ontdekte daar de bedoeïenentent. Een flexibele tent die altijd beschutting bood tegen warmte en kou. Karina liet zich inspireren door de look and feel van deze blikvanger en zij leerde van de locals hoe zij hem in verschillende situaties kon inzetten.  Met deze eenvoudige en tegelijkertijd veelzijdige stretchtent trok zij terug naar Nederland, en sindsdien is de tent al ruim 15 jaar een groot succes op evenementen en bruiloften.

Scroll naar boven