Styling

Perplexz Fine-Art Wedding designer
PerplexZ wedding designer is een stylist voor romantische, luxe en elegante bruiloften. Wij zorgen voor een totaal plaatje en stemmen alles op elkaar af. Samen met jullie maken wij het moodboard en zorgen wij dat jullie droombruiloft werkelijkheid wordt.

Set Tables
Met heerlijk eten en goed gezelschap kan een avond eigenlijk al niet meer stuk, maar prachtig gestylede tafels zorgen voor die extra magie en de allermooiste herinneringen. Set Tables maakt dat mogelijk! Wij verhuren unieke, complete tafelstylings voor groepen van 10 tot 100 personen. Onze twee sets – Terra Rosa en Sand & Stone – maken grote diners intiem en intieme diners groots. Schuif zorgeloos aan en geniet van een onvergetelijke avond!

Brisked Styled Weddings
Brisked is de place to be voor het omtoveren van trouwlocatie tot een sfeervolle, gezellige en mooie locatie! We hebben een shop vol met toffe rentals voor jouw DIY wedding. Ook kan je ons team huren voor de mooiste stylingklussen inclusief bloemwerk. En hebben we een webshop voor de mooiste handgemaakte wedding musthaves! We houden van mooie plaatjes, dat gezellige informele sfeertje en we zijn hopeloze romantici… We beschikken over alle ingrediënten voor het creëren van jullie droombruiloft.

Scroll naar boven