Zomeravond concerten in tuin Paleis Soestdijk

Royal Park Live is een reeks bijzondere concerten in de tuin van Paleis Soestdijk. Nationale en internationale topartiesten strijken in de eerste twee weken van juli neer in de paleistuin. Een dag op het Royal Park Live festival is letterlijk een stap in een wereld vol geschiedenis. Zo wandel je via de bosrijke omgeving naar het festivalterrein waar een keur van lokale en duurzame foodtrucks staan opgesteld en gezellige bars met bijzondere wijnen, cocktails en speciaalbieren. Tussendoor kun je je laten verrassen door straattheater en meerdere voorprogramma’s zodat je er echt een koninklijke dag uit van kan maken. Bezoekers kunnen het concert combineren met een bezoek aan het paleis.

Het festival is geopend tussen 30 juni en 10 juli 2022 met optredens van onder meer Nile Rodgers & CHIC, De Dijk, Jamie Cullum, Racoon, Van Morrison en Robert Plant & Alison Krauss.

Line-up

Snelle en de Edwin Evers Band — 30 juni 2022
Suzan & Freek + Miss Montreal – vrijdag 1 juli 2022
De Dijk + Van Dik Hout + Paul de Munnik — zaterdag 2 juli 2022
Jamie Cullum + Oleta Adams — zondag 3 juli 2022
Nile Rodgers & CHIC — donderdag 7 juli 2022
Racoon — vrijdag 8 juli 2022
Van Morrison — zaterdag 9 juli 2022
Robert Plant & Alison Krauss — zondag 10 juli 2022

Royal Park Live beleeft in 2022 haar vijfde editie en mocht artiesten ontvangen als Sting, Gregory Porter, Anouk, De Dijk, Racoon, Guus Meeuwis Damien Rice, Elvis Costello en Counting Crows.

Paleistuin

Maak je concertbezoek extra bijzonder met een bezoek aan de Paleistuin inclusief audiotour. Je maakt een wandeling door het park langs tal van monumenten. In ongeveer 45 tot 60 minuten maak je een wandeling door het historische ‘Zocherpark’. De route gaat langs tal van monumenten zoals de ijskelder, het Wilhelminachalet en het Sportpark. Door de audiotour maak je kennis met de rijke verhalen uit de laatste eeuwen van de paleistuin en de bewoning door de koninklijke families. Naast de historie van het landgoed en de monumenten, word je als bezoeker getrakteerd op de hedendaagse kunsttentoonstelling ‘VOORLOPERS’

Scroll naar top