[2018/2019] Paleis Soestdijk sfeervol aangelicht tijdens de winter

Baarn, 14 december – Tot eind februari wordt Paleis Soestdijk elke avond feestelijk aangelicht. In telkens wisselende kleuren zal het paleis op een iconische manier zichtbaar zijn. De verlichting is in principe zichtbaar van 17.00 tot 20.00. Tijdens bijzondere activiteiten of bijeenkomsten kan de verlichting tot maximaal 23.00 uur zichtbaar zijn.

De grote lichtprojectie op het paleis tijdens de kerstvakantie 2017/2018 was een inspiratiebron om ook dit jaar weer iets met licht te doen.

Het paleis zal vanaf 13 december tot eind februari aangelicht worden met geleidelijk wisselende kleuren. Er is geen geluid of muziek. De verlichting is goed zichtbaar vanaf de Amsterdamsestraatweg dus iedereen kan er kosteloos van genieten. De verlichting brandt in deze periode elke dag, met één uitzondering en dat is 28 december. Dan is er een andere activiteit met licht. Jaarlijks organiseert KWF Kankerbestrijding een lampionnenactie om geld in te zamelen. In ruil voor een donatie wordt er voor elke donateur een lampion aangestoken op een bijzondere plek in Nederland. Op 28 december worden de lampionnen van het jaar 2018 geplaatst in de tuin van Paleis Soestdijk. Op deze dag staat de lampionnenactie centraal en zal het paleis niet uitgelicht worden. Directeur Floris de Gelder: “Wij zijn vereerd dat KWF Kankerbestrijding dit jaar voor Paleis Soestdijk heeft gekozen. Wij hopen dat deze iconische plek bij zal dragen aan het succes van deze bijzondere actie”.

Paleis Soestdijk
De komende jaren zal Paleis Soestdijk, na een grondige renovatie, een nieuwe bestemming krijgen. Paleis Soestdijk wordt het Nederlandse podium voor innovatie en excellent ondernemerschap.

Het aanlichten van Paleis Soestdijk wordt verzorgd door Jur.

Scroll naar boven