Paleis Soestdijk decor voor 538 Koningsdag

Lucas & Steve draaien op Koningsdag op een bijzondere locatie. Het duo maakte zojuist in het programma Weekend Wietze bekend dat ze voor het virtuele Koningsdag-event van Radio 538 een live-set draaien vanuit Paleis Soestdijk. Deze prachtige locatie opent speciaal de deuren voor het duo.  Uiteraard zonder publiek; het optreden wordt uitgezonden op maandag 27 april vanaf 15.00 uur via de kanalen van 538, bij SBS6 en op KIJK.nl. Zo kan iedereen thuis vanaf de bank meegenieten.

538 Koningsdag wordt dit jaar vanuit huis gevierd. Normaal gesproken staan Lucas & Steve voor 40.000 fans en nu draaien ze zonder publiek en zonder geluid (alleen via een koptelefoon). Dat is net even anders en daarom willen Lucas & Steve groots uitpakken voor de fans thuis: “We willen een extra Koninklijk gevoel en oranje sfeer in alle huiskamers brengen. Hoe gaaf is het dan om onze set te livestreamen met Paleis Soestdijk als decor. Deze locatie is echt prachtig. Iedereen krijgt echt unieke beelden te zien. Koninklijker dan dit kan haast niet, aldus het enthousiaste duo”.

Ook Paleis Soestdijk is erg enthousiast. Frans van der Avert, directeur Paleis Soestdijk I Made by Holland: “Geweldig dat Paleis Soestdijk op Koningsdag het decor is voor het optreden van het Nederlandse dj duo Lucas & Steve. Een feest dat dit jaar helaas vanuit huis gevierd wordt maar door dit initiatief toch een extra koninklijk tintje krijgt. Dat wij Lucas & Steve een podium kunnen bieden past in onze ambitie om talent op Paleis Soestdijk een plek te geven.”

Paleis Soestdijk wordt de komende jaren getransformeerd tot het onafhankelijke podium voor de kroonjuwelen van de Nederlandse maak- en kennisindustrie. Onder de titel ‘Made by Holland’ wordt in de toekomst op interactieve wijze in het paleis en het omringende park, het beste van het beste van innovatief en ondernemend Nederland gepresenteerd.

Over 538 Koningsdag
Op maandag 27 april houdt Radio 538 het grootste virtuele Koningsdag-event van Nederland, een gratis en corona-proof Oranjefeest met optredens van de allergrootste nationale en internationale artiesten. Luisteraars van 538 en kijkers van TV 538, SBS6 en KIJK.nl kunnen van 15.00 uur tot 18.00 uur meefeesten vanuit huis.

 

Scroll naar boven