Ontdek de veelzijdigheid van Baarn en Soest tijdens Soester Wandelweekend op 17 en 18 augustus

Ontdek de veelzijdigheid van Soest en Baarn tijdens de tweede editie van het Soester Wandelweekend op 17 en 18 augustus. Geniet van de unieke natuur en bijzondere bezienswaardigheden op de route. Wandel op zaterdag over de Korte en Lange Duinen, Vliegbasis Soesterberg en Landgoed De Paltz tijdens de Soester Duinendag. Op zondag kunnen wandelaars tijdens de Baarnse Bossendag genieten van Paleis Soestdijk, de Lage en Hoge Vuursche en het Baarnse Bos. Het is mogelijk om in plaats van een weekend één dag te wandelen. Dagelijks is er keuze uit een afstand van 10, 20 of 30 km. Nieuw dit jaar is een route van 3,5 km op zondag die ook nog eens rolstoelvriendelijk is en geschikt voor senioren en gezinnen met jonge kinderen. Op die manier kan iedereen van het Soester Wandelweekend genieten.

Geniet onderweg van uitstekende verzorging bij de verzorgings- en stempelposten. De start en finish is op het Gildeterrein in Soest, waarna afloop van een drankje en muziek genoten kan worden. Met volop entertainment op de route wordt de dag één groot (wandel)feest! Le Champion organiseert het Soester Wandelweekend samen met Rotaryclub Soest-Baarn.

Wandel voor het goede doel
Stichting Semmy is voor het tweede jaar het goede doel van het Soester Wandelweekend. Deze stichting zet zich volledig in voor kinderen met hersenstamkanker. Bij inschrijving kunnen deelnemers een vrijwillige bijdrage doen. Naast Stichting Semmy worden ook lokale goede doelen betrokken bij het wandelevenement.

De inschrijving is geopend tot en met 5 augustus. Wandelaars kunnen zich inschrijven via de website van Soester Wandelweekend.

Scroll naar boven