Ondernemersbijeenkomst Natuurlijk Netwerken mét veiling

Ondernemers uit de omgeving van Baarn zijn welkom bij de bijeenkomst Natuurlijk Netwerken van Scouting Merhula op vrijdagmiddag 31 maart. In de Oranjerie van Paleis Soestdijk organiseert Merhula een bijzondere veiling voor het dak op het nieuwe clubhuis.

Een bijzondere veiling

De veiling tijdens deze bijeenkomst is bijzonder omdat mede-ondernemers de regio producten en diensten beschikbaar stellen. Denk aan optreden van een DJ voor uw bedrijfsfeest, een stoelmassage op uw kantoor, een tekstschrijver voor een goed interview en meer. Merhula brengt zelf een aantal unieke belevingen in, waaronder een kampvuurlunch, een workshop boogschieten, een survival en een soep- of pannenkoekenfestijn. De veiling is ook bijzonder vanwege het doel. In september 2021 is het clubhuis tot de grond toe afgebrand. Sindsdien voert Merhula actie voor een nieuw clubhuis. Gert Bos, voorzitter: “We kregen van heel veel kanten al hulp. Nu ontbreekt nog het dak op ons te bouwen clubhuis. Onder het motto ‘Help ons. Het dak moet erop!’ hopen we met deze veiling een flink aandeel van het dak (ca. 30.000 euro) te verdienen.”

Ieder heeft een passie Scouting Merhula brengen al bijna 100 jaar kinderen en jongeren in verbinding met de natuur. Daarvoor organiseert Merhula leuke activiteiten in en rond het clubhuis in het bos bij Paleis Soestdijk. En de scouts zetten zich in voor de samenleving, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse 4 mei-viering in Baarn.

Meer informatie

Datum: vrijdag 31 maart 2023

Locatie: Oranjerie, Paleis Soestdijk

Aanmelden en info

Scroll naar boven