[2017/2018] Lichtprojectie Paleis Soestdijk t/m 7 januari

Vandaag hebben we tijdens een feestelijke bijeenkomst onze handtekening gezet onder de koopovereenkomst van Paleis Soestdijk. Daarmee zijn wij officieel eigenaar van Landgoed en Paleis Soestdijk.

Een indrukwekkende lichtprojectie op het paleis vormt de aftrap van activiteiten die wij de komende jaren zullen programmeren. Om direct invulling te geven aan onze ambitie om van Soestdijk een plek te maken van en voor alle Nederlanders, is de lichtprojectie tijdens de kerstvakantie gratis te bezoeken.

Lichtprojectie dagelijks gratis toegankelijk t/m 7 januari en nieuw restaurant in Oranjerie
In samenwerking met Jurlights is er een geluid en lichtshow ontwikkeld voor op de gevel van Paleis Soestdijk. Een korte, circa 6 minuten, indrukwekkende productie die, met uitzondering van de dagen 24, 25, 31 december en 1 januari, tussen 17:00 en 20:00 gratis te zien is. In combinatie met een bezoek aan het Paleis en drankje of wat te eten in het nieuwe restaurant ‘Oranjerie Soestdijk’, is dit een bijzonder uitje tijdens de kerstvakantie.

Soestdijk blijft open
Ook in 2018 blijven paleis en landgoed geopend voor publiek en zal er een veelheid aan bestaande en nieuwe activiteiten worden geprogrammeerd. Floris de Gelder, directeur team Paleis Soestdijk | Made by Holland: ‘De komende jaren blijft Paleis Soestdijk open voor publiek. Rondleidingen, evenementen, exposities, concerten en opera’s in de paleistuin, we doen er alles aan om Soestdijk zoveel mogelijk toegankelijk te houden. Vanaf morgenavond is de Oranjerie geopend met een nieuw restaurant. Begin 2018 gaan we een escaperoom openen in het paleis en de paleisbioscoop toegankelijk maken. Wij maken voor 2018 een gevarieerd programma voor een breed publiek. Vanwege vergunningsprocedures verwachten wij pas ver in 2019 te kunnen starten met renovatiewerkzaamheden. Iedereen is dus van harte welkom in het paleis en de paleistuin voor individueel bezoek, maar ook voor besloten diners en ontvangsten.’

Het park is t/m 7 januari elke dag vanaf 16:00 gratis toegankelijk. Een parkeermunt kost €5,00. 24, 25, 31 december en 1 januari is het park gesloten.

Scroll naar boven