Kleding

L’Atelier
Het creëren van je trouwpak is een speciale stap richting jullie bijzondere dag!  Bij L’Atelier begrijpen wij hoe belangrijk het is om het perfecte trouwpak te vinden dat je persoonlijkheid en stijl van de trouwdag weerspiegelt. Je wilt je zelfverzekerd voelen en stralen op jouw dag. Bij L’Atelier kun je tot op detail bepalen hoe jouw pak eruit moet zien en helpen wij je graag om jouw visie voor je speciale dag als bruidegom te realiseren.

Valkengoed Wedding Fashion
Al ruim 37 jaar zorgt Valkengoed Wedding Fashion ervoor dat bruidsparen perfect gekleed gaan op hun grote dag! Ons doel is dat iedere bruid én bruidegom een onvergetelijke paservaring heeft. We beseffen dat er bij trouwkleding maar één ding echt belangrijk is: het moet perfect bij jouw passen. Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy voelt!

Waarom kies je voor Valkengoed:

  • Grootste bruidsmodezaak van Midden-Nederland
  • Trouwjurken, trouwpakken en trouwringen
  • Bijpassende accessoires
  • Atelier aan huis

I am Luigi
I am Luigi biedt de bruidegom een fantastische ervaring aan met volledig handgemaakte kleding. De afspraak bij ons in de winkel, mét bar, kan in het weekend overdag  plaatsvinden en doordeweeks overdag of in de avond. We zijn inmiddels ook experts in het kleden van groepen voor bruiloften! Ideaal als je jouw familie, ceremoniemeester, getuigen of vrienden hier deel van wilt laten uitmaken. Dit alles doen we op afspraak, zodat we maximale aandacht voor je hebben.

Keep its find bridal
Keep Its Find Bridal is een unieke bridal boutique met exclusieve, moderne en one-of-a-kind designer trouwjurken. Alle jurken worden op maat en met de hand gemaakt door onze internationale designers uit o.a. Israel, Australie, Parijs, Chicago en the UK. For the brides who want to shine their own light. Embracing everything they stand for, staying true to themselves and doing it in the most incredible way only they can.

Scroll naar boven