Jaap Uijlenbroek Interim Directeur Paleis Soestdijk per 1 februari 2022

Baarn, 28 januari 2022 – Jaap Uijlenbroek wordt per 1 februari 2022 Interim Directeur Paleis Soestdijk. Hij volgt Frans van der Avert op, die nog wel verbonden blijft aan het paleis als Strategisch Adviseur. 

Jaap Uijlenbroek heeft ruim 20 jaar bij de Rijksoverheid gewerkt op meerdere managementposities en was tot 2019 Directeur Generaal bij de Belastingdienst. Van 2014 tot en met 2016 was hij Directeur-Generaal Rijksvastgoedbedrijf (RVB) en was hij onder meer verantwoordelijk voor de fusie van Dienst Vastgoed Defensie, de Rijksgebouwendienst, het Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf en de directie Vastgoed.

Ton en Maya Meijer-Bergmans, DGA MeyerBergman Erfgoed Groep: “We zijn zeer verheugd met de komst van Jaap Uijlenbroek. De afgelopen jaren is gebleken hoe complex het speelveld is rondom landgoed Paleis Soestdijk. Jaap brengt de bestuurlijke kwaliteiten mee die daar in deze fase voor nodig zijn”. 

Jaap Uijlenbroek: “De herontwikkeling van landgoed Paleis Soestdijk is een bijzondere opgave en er is veel werk aan de winkel. Ik vind het een geweldige uitdaging om daar aan bij te dragen”. Scroll naar boven