Entertainment

LoveSound
Van een intieme setting bij de ceremonie, tot aan een sfeervol diner of een sprankelend feest, LoveSound heeft alles in huis! We geven jullie de keuze uit een gevarieerd aanbod, die allen staan voor excellente kwaliteit, een sprankelende uitstraling en verzorging tot in de puntjes. Van fantastische solozangeressen en zangers, tot sfeervolle akoestische duo’s en bandjes, strijkerscombo’s of spetterende DJ acts en bands, we hebben alles in huis om jullie muzikale dromen te verwezenlijken! 

The Piano Bar
The Piano Bar is een uniek totaalconcept van een mobiele bar, live muziek en stijlvolle aankleding. Het ideale instrument voor jullie bruiloft of evenement. Terwijl de pianist je toezingt met blues, jazz, pop en soul, wordt in het midden van de vleugel je drankje bereid. The Piano Bar is een echte eye-catcher en geeft meteen veel sfeer aan je bruiloft of evenement. Ook te boeken met een contrabassist voor nog meer swing, of boek onze dj bij om ’s avonds dansend mee af te sluiten.

Event Fabriek
Niets is zo persoonlijk als een bruiloft. De sfeer en ambiance wordt mede neergezet door de muziekkeuze van jullie, het bruidspaar, en jullie keuze van het live entertainment. Omdat ieder bruidspaar uniek is en hun eigen wensen heeft, kunnen we persoonlijk advies geven op het beste live entertainment voor jullie dag. Met de beste audiovisuele techniek in huis, kunnen we naast een intieme setting, ook echt een fantastisch feest verzorgen voor jullie.

Broken White Production
Broken White Productions zorgt er voor dat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie feestavond. Wij werken met een totaal concept waarbij volop licht en geluid wordt geleverd. Een eenvoudige oplossing waarbij de sfeer wordt neergezet die gewenst is. De DJ-show kan uitgebreid worden met live muziek. Denk bijvoorbeeld aan een zangeres of saxofonist. Een combinatie van de DJ met live entertainment is zeer succesvol. Wij vertellen jullie er graag meer over.

Swinging.nl 
Gemak, zekerheid & duidelijkheid! Bij artiestenbureau Swinging.nl richten wij ons op drie belangrijke punten als het gaat om entertainment voor jullie bruiloft. Wenst u een entertainment advies op maat? Wij kunnen u perfect adviseren over alle entertainment mogelijkheden. Of het gaat om een DJ, liveband of muziek tijdens de ceremonie, het is allemaal mogelijk. Bel naar 010 2818633 voor een feestelijk persoonlijk advies of surf naar www.swinging.nl

Scroll naar boven