Bloemen

Rutger M. Flowers
Na mijn opleiding in New York ben ik Rutger M. Flowers gestart in 2012. Voor ieder evenement streef ik naar het creëren van een unieke en persoonlijke beleving die volledig is afgestemd op de individuele wensen van mijn opdrachtgevers. Mijn inspiratie haal ik uit mijn vele reizen naar het Midden-Oosten, Azië en Amerika. Deze invloeden voeg ik samen met mijn Nederlandse achtergrond wat resulteert in een unieke stijl. Deze laat zich het beste omschrijven als elegant en chique. 

By Jelle
BijJelle Blaricum is dé plek om je sprookje uit te laten komen. In overleg werken wij aan de bruiloft waar je met unieke gevoelens op terug kan kijken. Intiem en persoonlijk met gevoel voor smaak en met respect voor de wensen voor het bruidspaar. Voor ons is een bruiloft een productie, waar we met hart en ziel bezig zijn tot in de kleinste details om een blijvende herinnering te creëren. Tot snel BijJelle Blaricum

Bloemenservice Nederland
Bloemenservice Nederland is een bloemist met passie voor betoverende creaties. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bruidsbloemen door heel Nederland. Verse bloemen, zijden bloemen en droogbloemen, bij ons ben je aan het juiste adres! Wil je weten of wij iets voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een stylingsgesprek bij ons in het atelier of via (beeld)bellen. Of check de site en maak een wishlist. We create, you celebrate.

Bloom your Life 
Sinds 2008 verzorgen wij bloemdecoraties voor Weddings & Events en werken we op een persoonlijke manier samen met het bruidspaar en (wedding-)planner. Dit doen wij door kennis te maken bij ons in de studio, een heldere offerte en een op maat gemaakt decoratieplan. We brengen jullie wensen met moodboards tot leven en creëren zo een uniek concept voor jullie bruiloft. Het decoreren van de trouwlocatie kunnen jullie uit handen geven aan ons en wij zorgen er voor dat alle decoraties worden bezorgd en geplaatst. 

Scroll naar boven