Winter Paleis Soestdijk 2022 – 2023

16 december 2022 t/m 8 januari 2023

Van 16 december 2022 tot en met 8 januari 2023 veranderde Paleis Soestdijk in een sprookjesachtig Winter Paleis. Het paleis werd spectaculair uitgelicht en een aantal zalen waren compleet in Kerststijl te bewonderen. In de ongerepte natuur van het landgoed was van alles te beleven. Bezoekers waren welkom om te genieten van een warme choco of marshmallow in het knusse bos.

Activiteiten

Op het landgoed staan verschillende monumenten, waar we diverse winterse activiteiten organiseren. Wanneer je over het landgoed wandelt kan het zomaar zijn dat je een koor tegenkomt dat Christmas Carols zingt. Bij de Watertoren kan je lekker koek en zopie vinden. Wist je dat er op het landgoed een heus prinsessen speelhuisje is? In de romantische Balzaal kan je je tijdens het Winter Paleis Soestdijk verkleden als prins of prinses. Maar je bent natuurlijk ook welkom om als prins of prinses naar Winter Paleis Soestdijk toe te komen.

Maak kennis met de schaapskudde

Voor de dierenliefhebbers organiseren we op de dinsdagen, donderdagen en zaterdagen een kennismaking met de herder en de schapen van het landgoed. Na een korte wandeling door het afgesloten deel van het bos kom je bij het graasgebied van de schaapskudde, waar veel tijd is voor uitleg over het landschapsbeheer met de schapen, foto’s maken en natuurlijk knuffelen! Tickets voor de wandelingen zijn los te verkrijgen. LET OP: Dit ticket geldt alleen in combinatie met een ticket voor de entree van Winter Paleis Soestdijk.

De wandelingen zijn twee keer op een dag: 11:30 & 13:30 uur, en alleen op de dinsdagen, donderdagen en zaterdagen.

Openingstijden en aanvullende informatie

Tijdens Winter Paleis Soestdijk zijn we elke dag geopend van 11:00 tot 17:00 uur

Data: 16 december 2022 t/m 8 januari 2023

M.u.v. 24 december, Eerste Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag.

Foto’s: Nufotograferen

Scroll naar boven