Kunst op Stand 2023

16 & 17 september 2023

Onder het motto ‘Kunst op Stand’ tonen 23 kunstenaars op zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 hun werk in de Koninklijke Garage op de Parade tegenover Paleis Soestdijk. De expositie met een zeer gevarieerd aanbod hedendaagse kunst is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur en gratis toegankelijk.

Tijdens het weekend van 16 en 17 september 2023 vindt er in de Koninklijke Garage op de Parade tegenover Paleis Soestdijk een zeer gevarieerde expositie plaats van hedendaagse kunst. De werken lopen uiteen van schilderijen (figuratief, abstract en digitaal), beelden en assemblages tot fotografie, keramiek en objecten. De expositie is tevens een unieke gelegenheid de Koninklijke Garage die normaal niet voor publiek geopend is nu van binnen te bekijken.

Kunst op Stand wordt georganiseerd door Nadja Willems, Inge Prins van Wijngaarden, Chris Rodenburg en Peter Schipper. Hun insteek is kunstenaars juist in deze tijd de mogelijkheid te bieden hun werk tegen lage kosten aan een breed publiek te tonen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van de gemeenten Soest en Baarn, het Prins Bernhard Cultuurfonds, het Boellaardfonds, het K.F. Heinfonds en de MeyerBergman Groep, eigenaar van Paleis Soestdijk.

Toegang

De toegang is gratis.

Dagen & tijden

Zaterdag 16 & zondag 17 september 2023

11.00 uur tot 17.00 uur

Locatie

Kunst op Stand vindt plaats in de Koninklijke Garage.

De Garage is gelegen op de Parade recht tegenover Paleis Soestdijk.

Parkeren

Bezoekers kunnen gratis gebruik maken van het parkeerterrein op de Parade, Amsterdamsestraatweg 12, Baarn.

Scroll naar boven