De Maaltuin in het koninklijke koetshuis

2 november t/m 17 december

Begin je winter goed en warm op in de gezellige koninklijke stallen en het koetshuis van Paleis Soestdijk! Van 2 november t/m 17 december strijkt de Maaltuin weer niet bij Paleis Soestdijk. Op het landgoed bruist het van verhalen uit het verleden. Laat je verbazen door haar verrassende geschiedenis. Het bijzondere 5-gangen diner is geïnspireerd op de verhalen van dit bijzondere landgoed. Je bewondert live muziek en drinkt heerlijke wijnen, onder het genot van een koninklijk diner!

Bezoekers maken hier op culinaire wijze kennis met de verborgen en bijzondere verhalen van de koninklijke tuinen. De Maaltuin belooft een heerlijke avond uit te worden met lange eettafels, 5-gangen diner, geïnspireerd door de omringende geschiedenis, sfeervollemuziek; een prikkelende en inspirerende beleving op een bijzondere locatie.

Met inspirerende verhalen en een heerlijk vijfgangen diner worden de schijnwerpers gezet op het beste dat ons land te bieden heeft. Nederlandse innovaties zijn prachtige visitekaartjes in het buitenland, maar ook vliegwielen van onze eigen economie en aanjagers van duurzaamheid en verbinding.

Dagen: donderdag t/m zondag

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de Maaltuin.

Scroll naar boven