De Maaltuin | Voorjaar 2023

18 mei t/m 18 juni

In mei en juni heb je de kans om de tuinen van Paleis Soestdijk op een unieke manier te ontdekken. Vanaf 18 mei vindt hier pop-up horecabeleving de Maaltuin plaats, een reizend restaurant dat sinds 2016 opent op bijzondere plekken als kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen. De voorjaarseditie van De Maaltuin is dit jaar in de Kassen, op het landgoed van Paleis Soestdijk.

Bezoekers maken hier op culinaire wijze kennis met de verborgen en bijzondere verhalen van de koninklijke tuinen. De Maaltuin belooft een heerlijke avond uit te worden met lange eettafels in de kassen op het landgoed, 5-gangen diner, geïnspireerd door de omringende geschiedenis, sfeervollemuziek; een prikkelende en inspirerende beleving op een bijzondere locatie.

Met inspirerende verhalen en een heerlijk vijfgangen diner worden de schijnwerpers gezet op het beste dat ons land te bieden heeft.  Nederlandse innovaties zijn prachtige visitekaartjes in het buitenland, maar ook vliegwielen van onze eigen economie en aanjagers van duurzaamheid en verbinding.

Dagen: donderdag t/m zondag

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de Maaltuin.

Scroll naar boven