Concours d’Elegance 2022

Het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk keert terug van twee jaar weggeweest! In het weekend van 26, 27 en 28 augustus 2022 vormt de paleistuin het sfeervolle decor van dit toonaangevende evenement. Het centrale thema is ‘Verleden, heden en toekomst’. Tevens worden de schijnwerpers gericht op diverse jubilerende merken, modellen en clubs.

Behalve de mooiste historische automobielen, dingen ook de parels uit het heden en de toekomst mee naar de prijzen. Een primeur voor het Concours d’Elegance, waarmee de organisatie wil benadrukken dat er in de toekomst beslist ruimte blijft bestaan voor de liefde voor auto’s.

Ferrari Prins Bernhard

Het Concours d’Elegance is onderverdeeld in diverse categorieën. Een van deze categorieën is ’75 jaar Ferrari’. Dit jaar bestaat het merk 75 jaar en het is 40 jaar geleden dat de Ferrari Club Nederland (FCN) werd opgericht. Om dit te vieren is er samen met de FCN een spectaculaire Ferrari-klasse aanwezig. Tevens brengt het Louwman Museum een beroemde Ferrari van prins Bernhard terug naar Paleis Soestdijk.

Ontdek het volledige programma

Maar dat is nog lang niet alles: voor het volledige programma biedt www.concourselegance.com uitkomst. Via deze site kunnen van tevoren toegangs- en parkeerkaarten worden gekocht.

Scroll naar boven