Cinema Soestdijk 2019

29 aug t/m 6 sept 2019

Cinema Soestdijk en het Nederlands Film Festival vertonen deze zomer vijf prachtige Nederlandse films tegen het magische decor van Paleis Soestdijk. Bezoekers van Cinema Soestdijk worden ondergedompeld in het beste en nieuwste van de Nederlandse filmcultuur.

Cinema Soestdijk vertoont dit jaar maar liefst vijf films. Op 29, 30, 31 augustus en op 5 en 6 september wordt de paleistuin omgetoverd tot een openluchtbioscoop. Deze bijzondere filmavonden vinden plaats in de tuin aan de achterzijde van het paleis. Bezoekers zijn welkom met een eigen picknickmand en kleed of strandstoel, of kunnen vooraf een filmticket met zitplaats reserveren.

Geplande data en films:
Donderdag 5 september: TAKE ME SOMEWHERE NICE
Vrijdag 6 september: NIEMAND IN DE STAD

Prijzen:
Filmticket zonder zitplaats: € 17,50 per persoon
Filmticket met zitplaats: € 18,50 per persoon
Parkeerkaart voorverkoop: € 5,00 per auto
Parkeerkaart op avond zelf: € 7,00 per auto (beperkt beschikbaar)

Meer informatie over het Nederlands Film Festival:
Het beste van de Nederlandse film, televisie en interactive komt samen op de 39e editie van het Nederlands Film Festival in Utrecht van 27 september tot en met 5 oktober 2019. Laat je meevoeren door gloednieuwe premièrefilms, documentaires en Tv-series en kijk je ogen uit bij interactieve installaties. Beleef het veelzijdige aanbod boordevol grensverleggende filmbeleving.

Kijk op www.filmfestival.nl voor meer informatie en kaartverkoop.

Scroll naar boven