VOORLOPERS – Bezoekersinformatie

Openingstijden en aanvullende informatie

13 mei t/m 14 augustus 2022
Dinsdag t/m vrijdag: 11.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en zondag :12.00 tot 17.00 uur

Openingsdagen historische zalen paleis:
Openingsdagen historische zalen paleis:
6, 7, 13 en 14 augustus 2022


Route naar Paleis Soestdijk

Horeca

De Oranjerie is tijdens VOORLOPERS niet geopend. Voor koffie, thee en iets lekker kunnen bezoekers terecht bij de Watertoren. Neem ook een kijkje in onze winkel: hier worden leuke lokale en/of duurzame producten verkocht!

Toegankelijkheid

Op het parkeerterrein zijn enkele invalidenparkeerplaatsen aanwezig, dicht bij de entree gelegen. Het Park van Paleis Soestdijk is toegankelijk voor bezoekers met een gewone rolstoel of rollator. Dit geldt in mindere mate voor het Sportpark (Sportpaviljoen en Speelhuisje op grasveld): hier lopen geen paden. Het is niet toegestaan om honden mee het park in te nemen, hulphonden zijn uiteraard welkom. Er is een invalidentoilet aanwezig, naast de Oranjerie. 

Tickets en groepsbezoeken

Een regulier ticket kost €12,50. De toegang voor kinderen t/m 12 jaar is gratis. Voor jongeren en studenten is er een gereduceerd tarief. LET OP: tickets zijn geldig tot maximaal 45 minuten voor sluitingstijd. Groepsbezoek op maat? Neem contact op met Joan Heidinga voor de verschillende mogelijkheden, j.heidinga@paleissoestdijk.nl

Tickets voor VOORLOPERS zijn online te bestellen. Wij verzoeken bezoekers aan Paleis Soestdijk om dit voorafgaand aan het bezoek te doen, om rijen bij de kassa te voorkomen. 

Scroll naar top