De Parade

De Parade is al sinds honderden jaren integraal onderdeel van het landgoed Paleis Soestdijk. In dit voormalige ‘dorpje’ aan de overzijde van het paleis worden de komende maanden kleinschalige activiteiten georganiseerd op het gebied van ‘Voeding en Agricultuur’, een van de vier pijlers van Made By Holland. Ook is er een informatiecentrum geopend.

informatiecentrum paleis Soestdijk

Informatiecentum Made By Holland

Nieuwsgierig naar wat er gaat komen bij Paleis Soestdijk? Op de Parade, aan de overzijde van het paleis is sinds kort een Informatiecentrum geopend. Bezoekers krijgen hier een voorproefje op de plannen en ontwikkelingen voor Paleis Soestdijk | Made By Holland.

Wildplukwandeling

In augustus, september en oktober organiseren we wildplukwandelingen onder begeleiding van Leoniek Bontje. Zij is wildplukker, herbalist en auteur van de boeken WildplukkenPlant als medicijn en Pluk en bewaar.

Bosbaden

Neem op zaterdag 25 september een duik in de natuur van Landgoed Paleis Soestdijk. The Forest Bathing Circle organiseert tweemaal een bosbad, een van origine Japanse natuurbeleving waarbij je een moment van rust ervaart in het hectische, alledaagse leven.

Open dagen pluktuin en boomgaard

Kom deze zomer naar de open dagen van de moestuin, boomgaard en de pluktuin!

Scroll naar top