Het Paleis

Vacatures

Vacatures

Sinds 20 december 2017 is de MeyerBergman Erfgoed Groep officieel eigenaar van Paleis Soestdijk. De diverse organisaties die deel uitmaken van deze Groep hebben als gemeenschappelijke missie: een actieve inzet voor het behoud, de ontwikkeling en programmering van monumentaal erfgoed. De komende jaren gaan wij Paleis Soestdijk ontwikkelen tot het Nederlandse podium voor innovatie en excellent ondernemerschap. 

In 2018 en 2019 blijven landgoed en paleis geopend voor publiek en ook in de toekomst zullen evenementen, culturele activiteiten en een historische presentatie onderdeel blijven uitmaken van de programmering.

Openstaande vacatures:
-     Stagiair office management (/+ facility)

________________________________________________________________________________________________________

Stagiair office management (/+ facility)

Wij zoeken iemand die ons op kantoor kan ondersteunen bij het office management en een beperkte aantal facilitaire zaken. Je taken zullen zeer gevarieerd zijn. Zo zal je de office manager ondersteunen bij diverse taken zoals: bezoekers te woord staan en helpen met vragen, telefooncentrale bedienen, de kantoorvoorraden op peil houden, lunch bestellen en het complete team ondersteunen met diverse hand- en spandiensten. Het betreft een functie waar je zelfstandig diverse taken mag verrichten en omdat meerdere disciplines aan bod komen, is het een goede leerplek om het office management in een dienstverlenende in de praktijk toe te passen. Je komt in een enthousiast team op één van de mooiste werkplekken van Nederland terecht. We maken samen veel lol, want een goede sfeer vinden wij heel belangrijk. Maar er wordt ook serieus gewerkt en dat verwachten we ook van jou.

Gewenst profiel:

  • - MBO (eindstage) Office Management/Facility Management met office management voorkeur
  • - Beschikbaar vanaf 3 september (eerder indien mogelijk)
  • - Communicatief en organisatorisch vaardig
  • - Klantgerichtheid
  • - Enthousiast
  • - Probleemoplossend
  • - Initiatiefrijk
  • - Zelfstandig

 

Paleis Soestdijk is met het openbaar vervoer goed te bereiken en we zijn de mogelijkheden voor het aanschaffen van een fiets voor onze stagiaire aan het onderzoeken om van en naar het station (Baarn of Soestdijk) te kunnen fietsen.

Ben je de zelfstandige, hulpvaardige, goedlachse stagiaire die wij zoeken? Stuur dan een mail naar vacatures@paleissoestdijk.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Carlijne Woudstra door te bellen naar 035 541 28 41 of te mailen naar vacatures@paleissoestdijk.nl. Wij zijn een SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend leerbedrijf en ondersteunen de beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst. Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact met ons op.

________________________________________________________________________________________________________

Wij nemen momenteel geen open sollicitaties in behandeling.

Acquisitie op basis van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.