Het Paleis

Vacatures

Vacatures

Sinds 20 december 2017 is de MeyerBergman Erfgoed Groep officieel eigenaar van Paleis Soestdijk. De diverse organisaties die deel uitmaken van deze Groep hebben als gemeenschappelijke missie: een actieve inzet voor het behoud, de ontwikkeling en programmering van monumentaal erfgoed. De komende jaren gaan wij Paleis Soestdijk ontwikkelen tot het Nederlandse podium voor innovatie en excellent ondernemerschap. 

In 2018 en 2019 blijven landgoed en paleis geopend voor publiek en ook in de toekomst zullen evenementen, culturele activiteiten en een historische presentatie onderdeel blijven uitmaken van de programmering.

Momenteel staan er vier vacatures open:
-     Stagiair juni 2018 t/m augustus 2018
-     Stagiair september 2018 t/m mei 2019

​~

 

Stagiair juni 2018 t/m augustus 2018
Stagiair september 2018 t/m mei 2019

Wij  zoeken iemand die ons op kantoor kan ondersteunen bij het office management en de programmering. Je taken zullen zeer gevarieerd zijn. Zo zal je bezoekers te woord staan en helpen met vragen, het team programmering/events/rondleidingen ondersteunen in de organisatie van evenementen en de kantoorvoorraden op peil houden. Het betreft een functie waar je zelfstandig diverse taken mag verrichten en omdat meerdere disciplines aan bod komen, is het een goede leerplek om het hospitality en evenementen vak in de praktijk toe te passen. Je komt in een enthousiast team op één van de mooiste werkplekken van Nederland terecht. We maken samen veel lol, want een goede sfeer vinden wij heel belangrijk. Maar er wordt ook serieus gewerkt en dat verwachten we ook van jou.

Gewenst profiel:

-     MBO (eindstage)/HBO opleiding in de richting Event & Leisure Management / Office Management
-     Beschikbaar vanaf 1 juni (zomermaanden stage) of vanaf 3 september (eerder indien mogelijk).
-     Communicatief en organisatorisch vaardig
-     Klantgerichtheid
-     Enthousiast
-     Probleemoplossend
-     Initiatiefrijk
-     Zelfstandig

Paleis Soestdijk is met het openbaar vervoer goed te bereiken en we zijn de mogelijkheden voor het aanschaffen van een fiets voor onze stagiaire aan het onderzoeken om van en naar het station (Baarn of Soestdijk) te kunnen fietsen.

De stagevergoeding bedraagt € 350,00 per maand op basis van 40 uur.

Ben je de zelfstandige, hulpvaardige, goedlachse stagiaire die wij zoeken? Stuur dan een mail naar vacatures@paleissoestdijk.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Carlijne Woudstra door te bellen naar 035 541 28 41 of te mailen naar vacatures@paleissoestdijk.nl.

 

 

Wij nemen momenteel geen open sollicitaties in behandeling.

Acquisitie op basis van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.