Het Paleis

Over ons

Over ons

Sinds 20 december 2017 zijn wij de trotse eigenaar van Paleis Soestdijk en geven wij invulling aan ons concept ‘Made by Holland’.
De komende jaren gaan wij Paleis Soestdijk herontwikkelen tot een platform voor innovatie en podium voor excellente prestaties van ondernemend Nederland. Nederlandse bedrijven, wetenschappelijke instituten en kennisorganisaties onderscheiden zich internationaal op meerdere terreinen w.o. watermanagement, agricultuur en voeding, mode en design, duurzame energie en digitalisering. Op Soestdijk presenteert Made by Holland deze organisaties aan elkaar, de Nederlanders en buitenlandse bezoekers. Ook evenementen, culturele activiteiten en zakelijke events blijven onderdeel uitmaken van de nieuwe programmering. Tot het vaste programma op Soestdijk behoort de realisatie van een hotel, horeca en overige publieks- en verblijfsfuncties.

Het team Paleis Soestdijk | Made by Holland is onderdeel van de MeyerBergman Erfgoed Groep. Onder deze vlag opereren diverse organisaties  die de volgende gemeenschappelijk missie delen: een actieve inzet voor het behoud, de ontwikkeling en programmering van monumentaal erfgoed.

Het team van MeyerBergman Erfgoed heeft circa 50 jaar ervaring met (binnen)stedelijke herontwikkeling.
Wij werken momenteel met ongeveer tien vaste medewerkers aan Paleis Soestdijk | Made by Holland. Daarbij worden wij ondersteund door een grote groep enthousiaste gidsen, gastheren en -vrouwen, beveiligers, winkel- en kassamedewerkers.