Agenda

Paleis Soestdijk

Zomerprogramma 2018

Tijdens de zomervakantie is er weer genoeg te doen bij Paleis Soestdijk, leuk voor jong én oud! Breng een bezoek aan Paleis Soestdijk en geniet van een kop koffie/thee en seizoensgebak naar keuze in Oranjerie Soestdijk. Voor kinderen staat gratis limonade klaar en marshmellows om te roosteren.

Boek nu het speciale Paleis Soestdijk Zomerarrangement!

 

Wilhelmina Chalet voor het eerst opengesteld

Breng een bezoek aan het Wilhelmina Chalet - het speelhuisje van Wilhelmina -, het Sportpaviljoen en het speelhuisje ‘Ixenita’. Deze drie unieke plekken zijn te bezoeken met de exclusieve tuinrondleiding en ook erg leuk voor kinderen. De rondleiding vindt iedere dag (m.u.v de maandag) plaats om 13.00 uur. Deze tuinrondleiding is alleen op inschrijving en dient vooraf via de website gereserveerd te worden. Er zijn geen extra kosten aan de rondleiding verbonden maar het aantal plaatsen is beperkt.

 

Gezinsrondleiding door het paleis

Speciaal voor de zomervakantie zijn er weer gezinsrond- leidingen. De rondleiding vindt iedere dag (m.u.v de maandag) plaats om 11.00 uur. Tijdens deze rondleiding besteden onze gidsen extra aandacht aan de kinderen, die een actieve rol in de rondleiding krijgen. Ook de Jachtkamer wordt bezocht. Deze exclusieve rondleiding is alleen op inschrijving en dient vooraf via de website gereserveerd te worden. Aan de rondleiding zijn geen extra kosten verbonden. Adviesleeftijd voor de rondleiding is vanaf 6 jaar.

 

Speurtocht voor kinderen

Speciaal voor kinderen is er bij de kassa een gratis speurtocht te verkrijgen. Wie wil er nu niet speuren door een paleis of park?

 

Deel deze pagina op:
 

Reageer

Informatie

Categorie: Unieke openstelling
Data: 13 jul-26 aug

Aangepaste openingstijden Paleis Soestdijk

alle dagen geopend m.u.v. maandag

Paleis: 10.00 uur tot 17.00 uur

Tuin: 9.30 uur tot 17.30 uur

KOOP TICKETS