Agenda

Paleis Soestdijk

VERLENGD: Gezinsrondleiding en kinderactiviteiten

Gezinsrondleiding
Tijdens het Pinksterweekend worden er om 11:45 uur, 13.15 uur en 14.45 uur exclusieve rondleidingen voor gezinnen georganiseerd. Onze gidsen besteden extra aandacht aan de kinderen, die een actieve rol in de rondleiding krijgen. Van leuke weetjes van vroeger tot merkwaardige schilderijen geïnspireerd op hobbelpaarden. Een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met het paleis. Deze exclusieve rondleiding is alleen op inschrijving en dient vooraf via de website gereserveerd te worden. Adviesleeftijd voor de rondleiding is vanaf 6 jaar.

Kinderactiviteiten
Tijdens de meivakantie en het Pinksterweekend nodigen wij alle kinderen uit om gratis kennis te maken met het paleis en de paleistuin! Speur naar antwoorden over het paleis en knutsel je eigen kroon. Van zaterdag 28 april tot en met zondag 13 mei* kunnen kinderen op speurtocht door het paleis en de tuin. De speurtochten zijn gratis af te halen bij de paleiswinkel. 

Kinderen zijn van 1 tot en met 4 mei en op 10 en 11 mei tussen 11.00 uur en 16.00 uur welkom bij Restaurant Oranjerie Soestdijk. Kinderen kunnen daar naar hartenlust knutselen, terwijl ouders genieten van een heerlijke kop koffie mét uitzicht op het paleis.

*met uitzondering van maandag 30 april, maandag 7, dinsdag 8 en woensdag 9 mei 2018

Praktische informatie
De kaartverkoop van de gezinsrondleiding start op maandag 23 april 2018. De gezinsrondleiding start om 11:45 uur, 13.15 uur en 14.45 uur en duurt ongeveer 45 minuten. De gezinsrondleiding dient vooraf gereserveerd te worden. Reserveren kan via onze website en het aantal plaatsen is beperkt. Aan de gezinsrondleiding, de speurtocht en het knutselen zijn geen extra kosten verbonden. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis, zij dienen echter wel online aangemeld te worden.

Houd voor alle overige actuele informatie de website www.paleissoestdijk.nl in de gaten. Zie www.paleissoestdijk.nl voor exacte openingstijden en overige bezoekersinformatie

 

 

 

Deel deze pagina op:
 

Reageer