Agenda

Paleis Soestdijk

VERLENGD: Een kijkje in de filmzaal

FILMZAAL PALEIS SOESTDIJK TIJDELIJK TE BEZICHTIGEN

Gedurende de maand januari is de historische filmzaal in Paleis Soestdijk tijdelijk toegankelijk voor bezoekers. Als afsluiter van onze reguliere rondleiding nemen onze gidsen de bezoekers mee naar dit bijzondere deel van het Paleis.

De filmzaal

De filmzaal fungeerde als privébioscoop voor de bewoners van het paleis en hun gasten. De zaal is al geruime tijd niet meer in gebruik, maar is nog geheel intact, inclusief de originele projectoren, die helaas niet meer functioneren. Er zullen nu dus nog geen films gedraaid worden, maar het is mogelijk om onder begeleiding van een rondleider de zaal te bezoeken en de sfeer van vroeger te proeven.

Praktische informatie over het bezoeken van de filmzaal
Tijdens onze reguliere openingstijden in januari (vrijdag, zaterdag en zondag) is het mogelijk om  de filmzaal te bezoeken op vertoon van een toegangsbewijs voor het Paleis, onder begeleiding van een gids. Voor deze bijzondere toevoeging aan onze rondleiding door het Paleis zijn geen extra kosten verschuldigd. Het aantal plaatsen is beperkt en het is niet mogelijk om van te voren te reserveren. 

Let op: De filmzaal is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen en moeilijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. 

Deel deze pagina op:
 

Reageer

Informatie

Categorie: filmzaal
Data: Jan. 2018

Bekijk hier onze actuele openingstijden

Eten en drinken
Kom langs in de Oranjerie voor een heerlijke lunch of een gezellig drankje.

Park
Voor of na uw bezoek aan het Paleis kunt u nog een mooie wandeling maken in het park.