Agenda

Paleis Soestdijk

Rendez-Vous aux Jardins: Tuinrondleidingen

Rendez-vous aux Jardins is een internationaal evenement waarbij tuinen over heel Europa hun poorten openen voor publiek! Verken op eigen gelegenheid het park, of sluit aan bij een gratis instaprondleiding met één van onze ervaren tuingidsen.

Paleis Soestdijk is omgeven door een prachtig park. In de 17e eeuw werd het park aangelegd in de formele Franse stijl. Toen koning Willem II in het begin van de 19e eeuw intrek nam in het Paleis werd de tuin grotendeels vernieuwd. Tuinarchitect Johan David Zocher en zijn zoon Jan David Zocher ontwierpen een Engels landschapspark, met een grote vijver, slingerende paden en een varieteit aan bomen en planten. Dit is de stijl waarin het grootste deel van het park vandaag de dag nog steeds te zien is.

Tijdens uw bezoek kunt u op eigen gelegenheid het park verkennen, of een gratis instaprondleiding volgen bij een van onze ervaren tuingidsen.

Voor de reguliere prijs van park- of paleisentree kunt u gratis mee met een rondleiding door ons park. De rondleidingen vinden op 1, 2 en 3 juni twee keer per dag plaats. Het aantal plekken is beperkt. Wilt u ook het paleis bezoeken, kies dan het juiste aantal bij de extra opties.

Deel deze pagina op:
 

Reageer