Agenda

Paleis Soestdijk

Oranje Peloton 2017

Aanstaande zondag 24 september klinkt voor de derde maal het startschot voor de Oranje Peloton Tocht. Met Start/ Finish in de voortuin van het majestueuze Paleis Soestdijk en de aanwezigheid van Leontien van Moorsel en de professionele wielerploeg Team Roompot Oranje Peloton een niet te missen evenement voor alle toerfietsers en handbikers met een Oranje-hart en passie voor de wielersport. Iedereen is welkom om aan te komen moedigen. 
Kaarten voor het paleis en het park zijn voor deze dag aan de kassa verkrijgbaar.
 
De Oranjerie is deze dag gesloten, op het voorterrein van het paleis is echter een rijk gevarieerd catering assortiment verkrijgbaar.

Verschillende routes door een prachtig gebied
Paleis Soestdijk ligt prachtig gelegen in de Utrechtse Heuvelrug, drie verschillende routes laten de prachtige omgeving zien rondom het paleis. De afstanden zijn 65 km, 120 km en 165 km. 
 
Bekende renners
Leontien van Moorsel, Michael Boogerd, Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel, Johnny Hoogerland en alle Nederlandse talenten van Team Roompot Oranje Peloton fietsen mee. Met Start/Finish in de voortuin van Paleis Soestdijk en 3 verschillende afstanden over Utrechtse Heuvelrug, Amerongse Berg en Veluwe. Speciale route voor handbikers. 
Deel deze pagina op:
 

Reageer

Informatie

Categorie: Oranje Peloton
Type: Paleissoestdijk
Data: 24 sept

Informatie 
Oranje Peloton wordt voor de tweede maal georganiseerd in de tuin van Paleis Soestdijk 

Datum 
Zondag 24 september 2017 

Tijden 
07.00 - 17.00 uur 

Oranjerie
De Oranjerie is deze dag gesloten. Wel zijn er verschillende foodtrucks op het terrein aanwezig.

Prijzen
Tickets zijn alleen op de dag zelf aan de kassa verkrijgbaar. 
 

Bekijk hier de actuele openingstijden

KOOP TICKETS