Agenda

Paleis Soestdijk

MAX Koningsdag op Paleis Soestdijk

Na het succes van afgelopen jaren viert MAX wederom Koningsdag op Paleis Soestdijk en u kunt daarbij aanwezig zijn!

Verschillende televisieprogramma's worden live uitgezonden vanuit de schitterende paleistuinen, waarin u ook heerlijk kunt wandelen. In het paleis staan enthousiaste gidsen voor u klaar om een rondleiding te verzorgen. Tijdens de programma's van MAX zullen diverse artiesten optreden.

Het Sportpaviljoen
Het Sportpaviljoen, een rijksmonument, ligt in een deel van de paleistuin dat normaal gesproken gesloten is voor publiek. Een tennisbaan, zwembad en sportveld waren voorheen onderdeel van dit ‘sportpark’ dat sinds 2004 niet meer in gebruik is. Het paviljoen werd in 1937 door de Nederlandse schooljeugd geschonken aan prinses Juliana en prins Bernhard ter gelegenheid van hun verlovingTijdens MAX Koningsdag is het Sportpaviljoen ook te bezichtigen.

 

Programma

12.00 uur
We openen de deuren van Paleis Soestdijk en we ontvangen u met een kopje koffie/thee en een lekker 'oranjegebakje', vervolgens kunt u op eigen gelegenheid door de paleistuinen wandelen en op het moment dat het u uitkomt gebruik maken van een rondleiding door het paleis. De rondleidingen worden gegeven tot 17.00 uur.

13.00 uur
We starten met het programma met livemuziek en u kunt zien hoe er gerepeteerd wordt voor de live-uitzendingen van deze dag.

14.00 uur
MAX Koningsdag Live vanaf Paleis Soestdijk, een programma gepresenteerd door Jan Slagter met verschillende gasten die aanschuiven om over Koningsdag te praten, in dit programma zullen ook een aantal artiesten voor u optreden.

16.20 uur
Tijd voor MAX zendt live uit vanuit de tuinen van het paleis. Sybrand Niessen en Martine van Os bespreken met verschillende gasten deze bijzondere Oranjedag. 

18.30 uur
Jeroen Latijnhouwers en Carrie ten Napel zijn aanwezig om in Hallo Nederland verslag te doen van de feestelijke activiteiten in het land.

 

Tussen de opnames door kunt u de repetities bijwonen en genieten van livemuziek.

Deel deze pagina op:
 

Reageer

Informatie

Categorie:
Data: 27 april 2018

Tickets kosten € 19,95, u kunt boeken via www.omroepmax.nl/koningsdag/.

 

Dit evenement is exclusief toegankelijk voor leden van omroep MAX. Bent u nog geen lid? Dan kunt u een lidmaatschap afsluiten voor slechts € 7,50 per jaar. Aanmelden kan via www.omroepmax.nl/word-lid/.