Agenda

Paleis Soestdijk

Herfstvakantie 2017

Een bezoek aan Paleis Soestdijk is leuk voor het hele gezin. Speciaal voor de herfstvakantie is Paleis Soestdijk extra veel geopend van dinsdag tot en met zondag. Gedurende de herfstvakantie worden de volgende activiteiten georganiseerd: 
 
DIKKIE DIK SPEURTOCHT 
Tot en met zonder 22 oktober kunnen peuters en kleuters nog op zoek naar Dikkie Dik in de tuin van Paleis Soestdijk. Na het succes van vorig jaar is er een speurtocht uitgezet met allemaal nieuwe opdrachten en spelletjes. Het speurtochtboekje is bij de ingang van de paleistuin te verkrijgen. Samen met papa, mama, opa of oma kunnen kinderen gaan zoeken naar Dikkie Dik en zijn vriendjes. Er ligt ook een leuk presentje klaar en aan het eind van de speurtocht is er voor de kinderen een glaasje limonade met een Dikkie Dik koekje in de Oranjerie. Klik hier voor meer informatie.
 
DIKKIE DIK KNUTSELDAGEN
Leuk om te combineren met de Dikkie Dik speurtocht, zijn de Dikkie Dik knutseldagen. Op de volgende dagen kan er weer naar hartelust geknutseld worden in de Oranjerie: 
Dinsdag 17 oktober 11.00 - 16.00 uur
Woensdag 18 oktober 11.00 - 16.00 uur
Donderdag 19 oktober 11.00 - 16.00 uur
Vrijdag 20 oktober 11.00 - 16.00 uur
 
TENTOONSTELLING ''TRANSFORMATIE - VAN LEERLING NAAR MEESTER''
Paleis Soestdijk presenteert de tentoonstelling Transformatie - van leerling tot meester - een verwantschap tussen de wereldberoemde Escher en zijn minder bekende leermeester Samuel Jessurun De Mesquita. De bezoeker ziet werk van deze twee kunstenaars die vrienden werden naast elkaar. De tentoonstelling laat ervaren hoe ideeën en technieken transformeren naar nieuwe, en hoe de leerling een meester wordt. Voor meer informatie over deze tentoonstelling, klik hier.
 
PARKBOS WANDELING
Achter het regulier toegankelijke park ligt nog een prachtig gebied van ruim 160 hectare dat slechts sporadisch wordt opengesteld voor het publiek. Ondanks het wilde en gevarieerde karakter van dit bos is het altijd goed onderhouden gebleven. Onder leiding van een ervaren tuingids is het mogelijk om dit unieke gebied te bezoeken. Tijdens de herfstvakantie worden verschillende rondleidingen gegeven. Deze bosrondleiding duurt circa 2 uur. Voor meer informatie en tickets klik hier.
 
Deel deze pagina op:
 

Reageer

Informatie

Categorie:
Type: Paleissoestdijk
Data: 17-10 / 22-10

Informatie 
Paleis Soestdijk is extra geopend tijdens de herfstvakantie.

Data 
Wij zijn geopend tijdens de herfstvakantie van dinsdag 17 oktober t/m zondag 22 oktober 2017.
LET OP: Maandag 16 oktober zijn wij gesloten. 

Tijden
Paleis: 11.00 - 17.00 uur
Park: 10.30 - 17.30 uur
Oranjerie: 10.30 - 17.00 uur

Prijs 
Volwassenen € 15.00 
Kinderen € 10.00

KOOP TICKETS