Agenda

Paleis Soestdijk

Creatief in de meivakantie

Tijdens de meivakantie openen we met de bijzondere tentoonstelling HET PORTRET. De competitie staat open voor tweedimensionale en driedimensionale portretten van hedendaagse Nederlandse portretkunstenaars. Een selectie van 50 topwerken zal te zien zijn van 21 april tot en met 15 juli 2017 te zien op Paleis Soestdijk. Prijzen zullen worden uitgereikt op 14 juni op Paleis Soestdijk voor de verschillende categorieën. Daarnaast is er een aanmoedigingsprijs voor jong talent en een publieksprijs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maakje eigen portret 
Voor de kinderen is het mogelijk om ook een eigen portret te maken. In de Oranjerie zal er geknutseld en geschilderd worden voor een prachtig portert!
Kom lekker knutselen en maak je eigen portret! 


Speurtocht door het paleis 
Ook in het paleis is er wat leuks! De speurtocht gaat dwars door het paleis heen en voert door de verschillende stijlkamers van het paleis. In de oude kamers zijn heel veel dieren te vinden. In de schilderijen, gordijnen en in de tapijten kun je vele dieren vinden.  

Zing mee met de OKIDO 
Bijna alle basisscholen in Nederland zongen met de Koningsspelen mee met Kinderen voor Kinderen. Het lied van dit jaar heet OKIDO en speelt zich af in het verschillende vertrekken van het paleis. Bewandel dezelfde route en zing lekker mee met OKIDO! Bekijk hier de volledige clip. 


 

Deel deze pagina op:
 

Reageer

Informatie

Categorie: Meivakantie
Type: Artifex
Data: 25 t/m 30 april

Informatie 
Paleis Soestdijk is extra geopend tijdens de meivakantie.

Data 
Wij zijn geopend tijdens de meivakantie van dinsdag 25 april tot en met zondag 30 april 2017 

Prijzen park 
Volwassenen € 5.00 
Kinderen € 2.50 

Inclusief paleisbezoek 
Volwassenen € 13.50
Kinderen € 10.00

KOOP TICKETS