Agenda

Paleis Soestdijk

Cinema Soestdijk: Phantom Thread

Phantom Thread - woensdag 22 augustus (reserve datum woensdag 29 augustus)

De gerenommeerde couturier Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) en zijn zus (Lesley Manville) vormen samen het middelpunt van de glamoureuze Britse modewereld in het naoorlogse Londen van de jaren vijftig. Zij kleden zowel de adel, de filmsterren, de dames van stand en vrouwen die pretenderen tot de high society te horen in de gedistingeerde stijl van The House of Woodcock. Vrouwen komen en gaan in Woodcock’s leven en zij bieden deze verstokte vrijgezel zowel inspiratie als gezelschap. Maar dan ontmoet hij een jonge eigengereide vrouw genaamd Alma (Vicky Krieps), die al snel een vaste plaats in zijn leven verovert als zowel zijn muze en zijn minnares. Woodcock ervaart deze liefde echter als een nauwsluitend keurslijf, die het leven dat hij voor zichzelf zo zorgvuldig op maat gemaakt had overhoop gooit. Met zijn nieuwste film schept Paul Thomas Anderson een fraai aangekleed portret van een artiest die een creatieve ontdekkingsreis doormaakt, en van de vrouwen die zijn wereld draaiende houden. Phantom Thread is de achtste film van Paul Thomas Anderson en zijn tweede samenwerking met Daniel Day-Lewis.

 

Met o.a. drievoudig Oscarwinnaar Daniel Day-Lewis (There Will Be Blood, Lincoln, My Left Foot) Lesley Manville (Maleficent, Another Year) en Vicky Krieps (Hanna, A Most Wanted Man).

 

Phantom Thread

Cast: Daniel Day-Lewis, Lesley Manville, Vicky Krieps

Regisseur: Paul Thomas Anderson (There Will Be Blood, Magnolia, The Master)

Jaartal: 2017

Releasedatum: 01-03-2018

Genre: drama

Lengte: 130 min.

Land: VS

Gesproken taal: Engels

 

“Met zijn nieuwste film schept Paul Thomas Anderson een fraai aangekleed portret van een artiest die een creatieve ontdekkingsreis doormaakt, en van de vrouwen die zijn wereld draaiende houden”.

 

Andere films tijdens Cinema Soestdijk:

Le fabuleux destin d'Amelie Poulain

Victoria & Abdul

La Grande Bellezza

 

Tickets en prijzen

Regulier filmticket                         € 18,50 

Filmticket met zitplaats                 € 19,50 

VIP arrangement                          € 49,50 

 

Praktische informatie

De tuin van Paleis Soestdijk is geopend vanaf 18.00 uur. De film start tussen 21.00 - 21.15 uur, tijdens de film is er een pauze van ca. 20 minuten. Einde van de voorstelling om ca. 23.30 uur.

Bij aankoop van een regulier ticket is geen zitplaats inbegrepen. U kunt uw eigen stoel of kleed meenemen.

Vanaf 20.00 uur en in de pauze is koffie en thee verkrijgbaar bij de cinema. Het restaurant in de Oranjerie is geopend voor diner van 18.00 tot 20.30 uur. Kaarten voor het VIP arrangement inclusief diner zijn alleen vooraf online te reserveren. Van 20.00 tot 21.00 uur kunt u in de Oranjerie terecht voor verkoop van drankjes en snacks voor consumptie tijdens de film. Het paleis is gesloten in de avond.

Bij slecht weer wordt op de dag zelf (om 14.00 uur) het besluit gemaakt voor een eventuele afgelasting. Via de email en via de Facebook pagina van Paleis Soestdijk houden wij u hiervan op de hoogte. Bij afgelasting van Cinema Soestdijk gaat het diner wat in het VIP arrangement inbegrepen zit wel door. Tot 48 uur voorafgaand aan uw reservering kunt u kosteloos annuleren.

Parkeren

Op ons eigen parkeerterrein is betaald parkeren, u rekent af per minuut. We raden u aan zo veel mogelijk op de fiets te komen. 

Deel deze pagina op:
 

Reageer

Informatie

Categorie: Cinema Soestdijk
Data: 22 aug 2018

De tuin van Paleis Soestdijk is geopend vanaf 18.00 uur. De film start tussen 21.00 - 21.15 uur, tijdens de film is er een pauze van ca. 20 minuten. Einde van de voorstelling om ca. 23.30 uur.
 

Parkeren
Op ons eigen parkeerterrein is betaald parkeren, u rekent af per minuut. We raden u aan zo veel mogelijk op de fiets te komen. 

KOOP TICKETS