Tickets

Bezichtiging 2018

Bestel kaarten voor: Bezichtiging 2018

Samenvatting:
Een bezoek aan Paleis Soestdijk is en blijft bijzonder. Tijdens uw bezoek leert u Paleis Soestdijk kennen waarin prins Bernhard en prinses Juliana lange tijd hebben gewoond. De originele sfeer is zoveel mogelijk behouden gebleven. Het gebouw is authentiek en bijna zeventig jaar... Lees verder

Bestellen Stap 1


Bestel tickets voor
Reserveer uw kaarten vooraf online.

Aantal volwassenen € 13.50 pp
Aantal kinderen (4 tot 12 jr.) € 10.00 pk
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

LET OP: Vanwege de overgang naar een nieuw reserveringssysteem is het op dit moment niet mogelijk om entreekaarten te kopen voor een bezoek na 28 oktober 2018. Kaarten zijn op de dag zelf aan de kassa te koop. Wij zijn echter wel geopend volgens de reguliere openingstijden. Klik hier om deze te bekijken.  

LET OP: U bestelt hier kaarten voor een paleisbezoek. Het is ook mogelijk om tegen een gereduceerd tarief alleen het park te bezoeken. Deze kaarten kunt u aan de kassa kopen en zijn niet online verkrijgbaar. 

Wegens succes verlengd: de gezinsrondleiding en tuinrondleiding vinden ook in de maand september op zaterdag en zondag plaats.

De tentoonstelling VIND HET UIT! Wereldverbeteraars van eigen bodem is vanaf 5 oktober te bezoeken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 


UITLEG

In stap 1 kiest u de datum en het gewenste aantal kaarten.
Bij stap 2 vult u uw gegevens in. De betaling via iDEAL volgt in Stap 3.

Informatie
De toegangskaart is geldig voor een bezichtiging door het paleis en een bezoek aan het park op de vermelde datum.

Bezichtiging
Onze collega's ontvangen u graag in de verschillende koninklijke ruimten om u alles te vertellen over de geschiedenis van het paleis.
Tickets zijn ook aan de kassa verkrijgbaar.

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden van het park, het paleis en de Oranjerie.

Betaling
Betalen is alleen mogelijk via iDEAL.

Veilig betalen met iDeal